İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, play-off 2. etabındaki son maçında Galatasaray’ı mağlup ederse sezonu şampiyon tamamlayacak.
    İki takım arasında 7 Haziran Salı günü saat 18.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak mücadele sezonun şampiyonunu belirleyecek.
    Beşiktaş, Galatasaray, KKTC Turkcell ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden oluşan play-off grubunda tüm maçlarını kazanarak liderlik koltuğunun sahibi olan siyah-beyazlılar, grubun ilk devresinde karşılaştığı Galatasaray’ı 72 - 65 mağlup etmişti. Gruptaki tek yenilgisini Beşiktaş'tan alan ve ikinci sırada bulunan Galatasaray ise son maçı kazanarak şampiyon olma hesapları yapıyor.
    Siyah - beyazlıların alacağı her türlü galibiyette kupaya uzanacak. Beşiktaş, 7 farkın üstünde bir mağlubiyet alırsa ligin şampiyonu sarı - kırmızılılar olacak.
    Birinci etapta oynanan maçta Galatasaray’a Türkiye’deki ilk mağlubiyeti tattırdıklarını ve ikinci maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Beşiktaş, antrenörü Mehmet Önüt, “7 Haziran Salı günü bütün taraftarlarımızı Sinan Erdem Spor Salonu’nda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle ezeli rakibimizi yenerek sezonu şampiyon tamamlamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
CİHAN