SİVAS (CİHAN)- Ligde 2009 - 2010 sezonundaki başarısının ardından geçen yıl zor günler geçiren Sivasspor’da taraftarlar en fazla forvet hattına oyuncu alınmasını istiyor.
    Sivasspor’un resmi internet sitesindeki ‘Sivasspor hangi mevkiiye transfer yapmalı’ şeklindeki ankete katılan 32 bin 222 taraftarın 13 bin 419 kişiyle yüzde 42’si forvete oyuncu alınmasını istiyor.
    Ankete katılanların 7 bin 392 kişiyle yüzde 22’lik bölümü orta saha ve defansa oyuncu alınmasını isterken yüzde 14’lük bölümü de kaleye oyuncu alınmasını istiyor.
    Geçen sezon ortasında 11 oyuncuyla yollarını ayırıp Sivas’a 10 futbolcu transfer eden Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu yaz da kente 11 yeni misafir davet etmiş durumda. Sadece 8 ayda takıma 21 yeni futbolcu katan Çalımbay’ın bu sezon geçen yılki yaşanan sıkıntıların yaşanmamasını istiyor.
    Ligde üst sıraları zorlayan bir takım oluşturma gayreti içerisinde olan Sivasspor, yeniden eski günlerdeki başarıya ulaşmak istiyor. Taraftarda Sivasspor’un geçen yıl yaşadığı talihsizliği bir daha yaşamaması için yönetimden transfer bekliyor.
CİHAN