HABERDENİZLİ.COM / SEBASHATTİN ALP

Denizli’nin en köklü takımlarından biri olan Şemiklerspor, hedef büyüttü. Ligde oynanan 8.hafta maçında lider Yıldızspor’u 3-0 yenerek puanını 18’e çıkaran bordo yeşilliler, liderle puan farkını 1’e düşürdü.  8 maçta 6 galibiyet 2 mağlubiyet alan bordo yeşilliler, 23 gol attı 9 gol yedi.

Teknik Sorumlu Fahrettin Kuş, 1979 yılında kurulan Şemiklerspor’u Süper Lig’e çıkarmak için yönetim olarak elbirlik çalıştıklarını belirterek, “ Sezona 2’si yabancı 5 transfer yaparak başladık.  Devre arası stoper ve orta sahaya 2 transfer daha yaparak kadromuz güçlendireceğiz. Şu anda 19’ar puanla ilk 2 sırada bulunan Yıldızspor ile Telekomspor’un bu işi götüreceklerini zannetmiyorum. Oyuncu kadroları dar. 18 puanla bizi takip eden ve maddi durumu iyi olan Dodurhalarspor ile ilk 2 sırayı alıp, play off’a kalacağımıza inanıyorum. Deplasmanda kaybettiğimiz Bekillispor’a ve Dodurgalarspor’la birlikte Telekomspor’da 2.yarı bizim sahamıza gelecek. Bu avantajımızı iyi kullanıp, önce play off’a kalıp sonra Süper Lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

6 futbol okulu bulunan Şemiklerspor, 11-12-13-16-17 -19 ve A Takım olmak üzere yarışmacı 7 kategori mücadele ederek Türk futboluna yeni isimler kazandırmanın peşinde.

Cumartesi günü saat 13.00’de 19 puanla 2.sırada ki Telekomspor ile Akkonakspor’da karşılaşacak olan Şemiklerspor’da parola yenemiyorsan yenilme..

Şemiklerspor’da Hedef Süper Lig