PTT 1. Lig’de geride kalan 5 haftada Denizlispor aldığı beraberliklerle dikkat çekiyor. Lige Adana Demirspor deplasmanında aldığı 1-1’lik beraberlikle başlayan yeşil-siyahlılar ikinci hafta evinde Bucaspor’u 2-1 mağlup etti. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Osmanlıspor ve Giresunspor ile berabere kalan Denizlispor, ligde geride kalan 5 haftada 7 puan toplayabildi.

Deplasmanda alınan beraberliklere sevinen Denizlispor, özelikle son iki haftada Osmanlıspor ve Giresunspor maçlarından alınan beraberliklere ise üzülüyor. Osmanlıspor maçının son dakikalarında yediği golle 3 puanı kaçıran Denizlispor’da Giresun maçında oynanan kötü futbol teknik heyeti kızdırdı.
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Takım olarak ilk 5 maçta mağlup olmamamız önemli. Ancak son Giresun maçında oynadığımız futbol beni memnun etmedi. Topu yere indirerek oynamayı da öğrenmemiz lazım. Bu konuda daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunun için de çalışmalarımızı yapacağız. İnşallah Alanyaspor maçında daha iyi performans ortaya koyacağız" dedi.