Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Forum Çamlık AVM işbirliği ile geçen yıl onlarca ilköğretim öğrencisini sporla tanıştıran "Basketbola Küçük Dev Adımlar" projesinin ikincisi düzenlendi. 
"Basketbola Küçük Dev Adımlar" projesinin açılışı Atatürk Endüstri Meslek Lisesi’nde yapıldı. Etkinliğe Denizli Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kaplan, Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren, Toplum Destekli Şube Müdürü Taner Korkut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Forum Çamlık AVM Müdürü Emre Uyar, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı. 
Forum Çamlık AVM Müdürü Emre Uyar yaptığı konuşmasında, "Denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Forum Çamlık olarak geçen yıl bir protokol imzalamıştık. Bu protokol ile bir sosyal sorumluluk projesi vardı. Sosyal aktiviteler noktasında dezavantajı olan basketbolla tanışmamış çocuklarımızı sporla tanıştırmak ve zararlı çevrelerden alıkoymak hedefindeyiz. Bu projenin ikincisini gerçekleştirmek büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de proje de emeği geçenlere teşekkür ederek, "Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütme olduğumuz bir projenin ikincisini düzenlemenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Projede destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Denizli Vali Yardımcısı Alp Arslanargun ise çocuklara ve gençlere spor yaptırmanın çok önemli olduğunu kaydederek, "Bugün bizleri burada buluşturan etkinlik, her açından çok önemli bir projenin devam etmesidir. Toplumlara hizmet etmenin birçok yolu vardır. Bu hizmetlerin en önemlisinden biride çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırmaktır" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından "Basketbola Küçük Dev Adımlar" projesinde yer alan 50 çocuk spor salonunda gösteri yaptı. Çocukların gösterisinin ardından proje kapsamında protokolün yaptığı basketbol maçı büyük beğeni topladı. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Dağdeviren, Toplum Destekli Şube Müdürü Taner Korkut, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Erdoğan, Forum Çamlık Müdürü Emre Uyar, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’in potadaki mücadelesi tribünlerden alkış aldı.