SEBAHATTİN ALP / HABERDENİZLİ.COM

Kayseri Gençlerbirliği karşısında 1-0 galip gelen Horozkentspor Genç Kız Takımı, 2018-2019 sezonu Genç Kızlar Turnuvası Şampiyonu oldu. Maçta altın golü 70.dakikada Sude Karabuga, frikikten attı.
Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar turnuvalarında şampiyonlar belli oldu. Antalya'nın Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan Yıldız Kızlar ve Genç Kızlar final maçları sonunda şampiyonlar belirlendi. 

Kadınlar liginde Denizli’yi başarı ile temsil eden Horozkentspor’un genç kız takımı 2018-2019 futbol sezonunda Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu. Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Horozkentspor, kupayı müzesine götürdü.

Horozkentspor Türkiye Sampiyonu

Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa, “ Finalde kontrollü oynadık. Finale yakışır zevkli bir maç oldu. Öncelikle Denizli’ye hayırlı olsun. 4 kupa iddiası ile sezona başladık ama 3’ü olmadı. Tek hedefimiz genç kızlar kalmıştı onu kazandık. Yıldız kızlarda geçen yıl Türkiye Şampiyonu olmuştuk ama genç kızlarda ilk kez şampiyon oluyoruz. Kızlarımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda bizlere desteklerini esirgemeyen Denizispor Başkanı Ali Çetin ile Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu ve Denizli ASKF Başkanımız Feyyaz Ceşen’e teşekkür ederim. Gelecek yıl 2.lige çıkmak için odaklanacağız” dedi.
 

Horozkentspor Türkiye Sampiyonu