HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin tek kadın futbol takımı Horozkent ile şehrin saygın hastanelerinden Özel Cerrahi Hastanesi ailesi kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik, Horozkent Spor Kulübü Başkanı Kamil Karaboğa, Başkan Yardımcıları Abdülbaki Aras ve Ramazan Karaca, Teknik Direktörler Ahmet Özeren ve Hasan Hüseyin Tavlı, Özel Cerrahi Hastanesi İşletme Müdürü Işıner Şatoğlu ve futbolcular katıldı.

Mahall’de düzenlenen kahvaltının ardından Çelik ve Horozkent ailesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DESTEKÇİ BULMAKTA ZORLANDIĞIMIZ BİR ORTAMDA,

Başkan Kamil Karaboğa, “Denizli’nin tek kadın futbol takımıyız. Biz çok büyük destekler görecekken sponsor sıkıntısı yaşıyoruz. Destekçi bulmakta zorlandığımız bir ortamda Denizli’mizin en önemli özel hastaneleri arasında ilk sırada yer alan Özel Cerrahi Hastanesi bize destek oldu. Bu konuda onlara çok teşekkür ediyoruz. Bugün ve yarınki önemli maç öncesi bir araya geldik. Bu özel buluşma için de kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Horozkent Spor Kulübü denizli futbol takimi

KIZLARIMIZDAN TEK İSTEĞİMİZ VAR

Özel Cerrahi Hastanesi olarak sosyal sorumluluk anlamında ellerinden gelenin fazlasına imza atmaya çalıştıklarını aktaran Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik ise, “Horozkent ile çıktığımız yol bunların en önemlisi. Hastane olarak sağlıklı spora her zaman destek olduk. Onlar spor yapacak bir sağlık desteği yapacağız. Yarın çok kritik bir maçları var. Bu maç öncesi onlarla buluşmak istedik. Benim kızlardan tek isteğim var. Her zaman spor yapsınlar ve akıllı diye tabir edilen cep telefonlarından uzak dursunlar. Bizler onların her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Horozkent Spor Kulübü denizli futbol takimi

MAÇA DAVET

Teknik Direktör Ahmet Özeren ise, yarın Yeni Kemer Belediyespor ile kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Özeren, “Denizli Atatürk Stadyumunda saat 13’te başlayacak bir maçımız var. Rakibimiz Yeni Kemer Belediyespor. Çok kritik bir maç. Futbol kalitesi yüksek olacak bir maç. Ben buradan tüm spor severleri maçımıza davet ediyorum” dedi.

ALİ ÇETİN’E TEŞEKKÜR Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras ise, “Çok cefa çektik. Yarın sefasını süreceğiz. Atatürk Stadında sahaya çıkacağız. Bu konuda bize çok büyük destek olan Denizlispor Başkanımız Sayın Ali Çetin’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Horozkent Spor Kulübü denizli futbol takimiHorozkent Spor Kulübü denizli futbol takimiHorozkent Spor Kulübü denizli futbol takimiHorozkent Spor Kulübü denizli futbol takimiHorozkent Spor Kulübü denizli futbol takimi