HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

C Grubundan  play off’a kalan iki takımı karşı karşıya getiren mücadeleyi Melihcan Dişçi, Uğur Yılmaz ve Tamer Uyar hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın son anları heyecan fırtınası şeklinde geçti. Uzatmanın son anlarında gelen ve santrası dahi yapılmayan gol sonrası istenmeyen görüntüler yaşandı. Koridorlarda yaşanan gerginlik, dışarıya kadar yansıdı ve yeşil kırmızılı bir kişi polis tarafından karakola götürüldü.

İLK YARI 1-1 BİTTİ
Sakatlıklar nedeniyle sık sık duran maçta, maçın hakemi Melihcan Dişçi, sık sık sarı kartına başvurmak zorunda kaldı. İlk yarıda her iki takım buldukları net gol pozisyonlarını cömertçe harcarken, Çardakspor 42.dakikada golcüsü Ayhan Can Uran’ın yakın mesafeden plase vuruşu ile 1-0 öne geçti. 45.dakikada Şahinspor’dan Rıdvan, öne çıkan kaleci Mehmet’in üzerinden aşırtma vuruşla eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

Centilmence Başlayan Maç Karakolda Bitti

GERGİN ANLAR
İkinci yarıda mücadele 1-1 bitecek derken 84.dakikada Melih, şahinspor2u bir kez daha öne geçirdi. Sık sık yaşanan sakatlıklar nedeniyle uzatmaya giden mücadelenin son anlarında çardak Belediyespor, Osman ile eşitliği sağladı. Bu golden sonra Şahinspor’lu futbolcular, yöneticiler ve taraftarları maçı gereğinden fazla uzattığını öne sürerek, hakem Melih Can Dişçi’ye çok tepki gösterdiler. Hakemler yaklaşık 5 dakika saha içinde kaldı. Gerginlik koridorlara da yansıyınca polisler, olaya müdahale etmek zorunda kaldı. Bir kişi, polis tarafından karakola götürüldü. Centilmence başlayan maç karakolda bitti.

Centilmence Başlayan Maç Karakolda Bitti

Play Off  1.hafta maç sonuçları :

Karakovaspor-Alparslan Gençlik: 2-2

Şahinspor-Çardak Belediyespor. 2-2

Demiryolgücü-Şemiklerspor:1-5

Akkonakspor-Yatapanspor: 2-1

Beyağaç Bld- Denşzligücü: 1-2

Centilmence Başlayan Maç Karakolda Bitti

Centilmence Başlayan Maç Karakolda Bitti

Centilmence Başlayan Maç Karakolda Bitti