Tekden Denizlispor’da alınan 5-1’lik farklı mağlubiyet şoku yaşanırken, Fethiyespor alınan galibiyetin sevincini yaşıyor. 
PTT 1. Lig’in 16. haftasında Tekden Denizlispor, ligin son sırasında yer alan Fethiyespor’a 5-1 mağlup oldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Tekden Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş, mağlubiyetin çok ağır olduğunu söyledi. 
Bu sonucu beklemediklerini belirten Turmuş, "Tanınmayacak kadar kötü futbol oynadık. Bunun birçok sebebi var ancak biz mazeretlerin arkasına sığınmak istemiyoruz. Biz sahanın içinde görevimiz neyse onu yapmak zorundayız. Bugün maça konsantre olamadık. Keşke geçen hafta aldığımız galibiyetten sonra kötü olaylar yaşanmasaydı. Bunun takıma yansımaması için takıma gerekli desteği verdik. Saha atmosferine gelindiğinde bunu kaldıramadık. Daha iyi olmak zorundayız. Elele vererek bugünleri atlatmalıyız. Artık herkes kardeşçe maçı izleyeceği bir atmosfer olsun. Bu kadar kötü oynadığımız bir maç hatırlamıyorum" dedi.
Tekden Denizlisporlu futbolcular Cihan ve Serdar ise iç saha maçlarında bir türlü sonuca gidemediklerini kaydederek, haklı bir mağlubiyet aldıklarını söylediler.

FETHİYESPOR CEPHESİ
Şu anda ligde hak etmedikleri bir yerde olduklarını kaydeden Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, "Geldiğimizden beri futbolcularımıza daha üst sıralarda olmayı aşılıyoruz. Bizlerin görevi futbolcularda var olan potansiyeli açığa çıkarmaktır. Biz daha iyi olacağız. Futbolcularım 2 maçtır gösterdiğim yolda gidiyorlar. 5-1’lik bir sonuç elbette beklemiyordum. Son 20 dakikada açık bulup gol atacağımızı biliyorduk. Oyuncularımı gönülden kutluyorum" dedi.
Fethiyesporlu futbolcular Ahmet ve Emre aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu ifade ederek, ilerleyen haftalarda bunu devam ettirmeleri gerektiğini söylediler.