Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Adalet Parkı’nda Denizli Belediyesi ve Denizli Belediyespor’un ücretsiz spor kursları ile yaz okullarının tanıtımının yapıldığı şenliğe katıldı.
Adalet Parkı’nda Denizli Belediyesi ve Denizli Belediyespor’un ücretsiz spor kursları ile yaz okullarının tanıtım şenliği yapıldı. Gençlerin, çocukların ve ailelerin yoğun katılım gösterdiği şenlik alanını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da ziyaret etti. Toplam 21 branşta açılan ücretsiz kursların tanıtımı için gerçekleştirilen şenlikte kursiyerler ile sohbet eden ve gösteri müsabakalarına katılan Başkan Zolan, gençlerle ve çocuklarla sohbet etti.
Denizli Belediyesi’nin spor yapmak isteyen herkese her türlü imkanı sunduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Biz klasik belediyecilik anlayışının dışında kültürel, sosyal ve sportif alanda da Denizli insanı için var gücümüz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yıl ücretsiz yaz spor okulları düzenliyoruz. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup spor yaparak sağlıklı yaşamaları sağlamak adına bu yıl da binlerce gencie, çocuğa spor yaptırtacağız. Bu yıl yaklaşık 10 bin kişinin 21 branşta ücretsiz kurslara katılmasını bekliyoruz. Bu ciddi bir rakamdır. Çocukların gelecekte başarılı bir sporcu olmalarını istiyoruz” dedi.