Aday Adayı Ahmet Yusuf Sökmen, AK Parti’nin Denizli’de ki kalesi olarak bilinen Çameli’den olması nedeniyle ilk ziyaret ve çalışmalarını ilçede geçirdi. Önceki seçimlerde ilçede yapılan seçim çalışmalarıyla AK Parti’nin oy oranını yüzde 70’ lere kadar çıktığını belirten Sökmen,”Vatandaşlarımızı ziyaretlerimizde çok güzel karşılanıyoruz. Bizlere teveccüh gösteriyorlar. TBMM’de Çamelili bir vekilin olması onları çok mutlu edeceklerini belirterek bizlere başarılar diliyorlar.
Bizim insanlarımız cefakar, yürekli Anadolu insanlarıdır. Beni kendi kardeşleri gibi, evlatları gibi karşılıyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor” dedi. Hem kendisi hem de partisi için destek isteyen Sökmen, seçimlerde Türkiye’nin daha güçlü bir şekilde yönetileceğini belirterek, bunun için vatandaşların desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

“HAK EDEN KAZANSIN”

Sökmen, dünkü çalışmalarında Şirinköy Stadı’nda oynanan Mavi Siyahlar FK ile Çameli Belediyespor maçına katılarak sporculara destek verdi. Her iki takıma başarılar dileyen Sökmen; “Bizler her zaman sadece futbol olarak değil, basketbol, voleybol, tenis ve birçok spor dalında gençlerimizin desteklenmesi için çalışmalar yürütüyoruz. Bugünde buraya konuk olduk. Güzel bir maç heyecanı var. İnşallah hak eden kazanır ama Çamelili olmamızdan dolayı gönlümüz Çameli Belediyespor’dan yanadır. Buradan da bir iftar programımız oraya katılmak için ayrılacağız” dedi.

“HER ŞEY DENİZLİ İÇİN”

Esnaf ziyaretlerini sürdüren Sökmen, bir araya geldiği esnaflarla sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Denizli için uyumadan gece gündüz çalışmak için yola çıktıklarını dile getiren Ahmet Yusuf Sökmen, Türkiye’nin her yerinde bizim insanımız için el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe çalışmaya hazırım. El birliğiyle partimizin ve ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda yeniden büyük Türkiye’yi şekillendireceğiz” ifadelerine yer verdi.
 Sökmen; ''Denizli’de derin ve köklü geçmişinden güç alarak birlik ve beraberlik için her kesimden ve her görüşten olan hemşehrilerimizi ziyaret etmekten büyük onur duyuyorum. Beni çok sıcak karşıladılar ve bağırlarına bastılar. Aday adaylığı sürecim Milletvekilliği ile noktalandığı takdirde bana oy veren ya da vermeyen her kim olursa olsun herkesin vekili olacağım” dedi.
Sökmen, Mavi Siyah FK ile Çameli Belediyespor karşılaşmasının yanı sıra esnaf ziyaretlerinin ardından iftar için gençlerle bir araya geldi.

ve Denizli’nin derin kültürel mirasını, sanayi, turizm ve tarımsal olarak siyaset sahasında da yaşatacağım ve uygulayıcısı olacağım. Cumhurbaşkanımızın bayrağını Denizli'de  daha ileri yerlere taşıyacağız'' dedi.

sokmen-5sokmen-4sokmen-2sokmen-1sokmen-1-1