Soğanlı yumrulu rizomlu bitkiler, tamamen veya kısmen toprak altında yetişen bitkilerdir. Yetiştirmek için bu bitkileri hemen 1001 Fidan adresinden satın alın!

Yeryüzünde, bahçenizde veya başka toprak alanlarda yetiştirebileceğiniz birçok bitki türü vardır. Bunlar arasında soğanlı yumrulu rizomlu bitkiler de bulunur. Bahsi geçen bitkilerin gövdesinin tamamı ya da bir kısmı toprağın altındadır. Toprağın üst kısmında bulunan yapraklar, gelişimi tamamlandıktan sonra kurur. Toprak altında kalan kısım yaşamaya devam eder.

Diğer bitkiler gibi rizomlu bitkiler, tepe ve yan tomurcuğa sahiptir. Toprak altından gelişen bu bitkiler, çok yıllık bitki olarak nitelendirilmektedir. Oldukça dayanıklı olan canlıların, bakımına dikkat edilmesi gerekir. Gübreleme, sulama, otlar, hastalıklar ve zararlılar konusunda doğru bakımı yapmalısınız.

Bakım aşaması, tercih ettiğiniz soğanlı yumrulu rizomlu bitkiler açısından değişir. Bu nedenle yetiştireceğiniz bitkiyi almadan önce nasıl bir bakım istiyor öğrenmelisiniz. Toprağı temizleyip gerekli ilaçlama işlemini yapabilirsiniz. İlerleyen zamanda bitkileriniz çok daha sağlıklı bir şekilde büyümeye devam edecektir.

Soğanlı Yumrulu Rizomlu Bitkiler Nerden Alınır?

Botaniğe ilgiliniz varsa, bahsi geçen bitkileri nereden almanız gerektiğini araştırabilirsiniz. Bu konuda birkaç konuyu göz önüne almanızda fayda vardır:

·         Seçtiğiniz firmanın kalitesi oldukça önemlidir.

·         Firmanın daha önceki deneyimlerini araştırmalısınız.

·         Fiyat konusunda bilgi sahibi olmalısınız.

·         Seçeceğiniz bitkilerle ilgili daha öncesinde bilginiz yoksa detaylı bir araştırma yapmalısınız.

Yukarıdakilere dikkat ettikten sonra bitkinizi alabilirsiniz. 1001 Fidan mağazasında birçok soğanlı yumrulu rizomlu bitki çeşidi bulundurmaktadır. Buradan istediğiniz bitki için hemen sipariş oluşturabilirsiniz. Sektörünün öncüsü olan 1001 Fidan, size her türlü konuda destek verir. Dilerseniz öncesinde iletişim kurup bitkiler ile ilgili detaylı bir bilgi alabilirsiniz.

Soğanlı Yumrulu Rizomlu Bitkiler Fiyatları

Araştırmanız esnasında soğanlı yumrulu rizomlu bitkiler için farklı fiyatların olduğunu görebilirsiniz. Firmadan firmaya ve bitkinin türüne bağlı olarak ücretler değişmektedir. 1001 Fidan, sektör içinde en uygun fiyatları belirleyerek hizmet veren bir firmadır. Bütçenizi zorlamadan buradan hemen alışveriş yapabilirsiniz. En kısa süre içinde siparişiniz, internet sitesinde verdiğiniz adrese teslim edilir. Vakti geldiğinde ekim işlemlerinize başlamanız yeterlidir.