Günümüzde her şey olduğu gibi müzik dinlemek de dijital bir hâle geldi. Müzik dinlemek, saklamak, indirmek için bu hizmete özel platformlar kullanılmakta. Müzikseverleri modern uygulamaların sunduğu yetersiz hizmete rağmen istediği abonelik ücretlerinden kurtaran birçok alternatif platform da var. Zira en çok kullanılan uygulamalar içerik indirme, reklam kapatma gibi özellikler için kullanıcılardan belli bir ücret talep edebiliyor. Hâliyle birçok kullanıcı da MP3 müzik indir işlemini bedava gerçekleştirmek istediği için piyasadaki diğer alternatifleri keşfetme seçeneğine yöneliyor. Bu alternatiflerden bir tanesi, hem video hem de müzik indirme uygulaması olan Snaptube. Snaptube'un sunduğu hizmet sayesinde istediğiniz videoyu hızlı ve bedava bir şekilde kendi cihazınıza kaydetmeniz mümkün.

Snaptube Nasıl Yüklenir?

Bu uygulamanın sunduğu avantajlardan faydalanabilmek için hâliyle öncelikle Snaptube'u cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Belirtmeliyiz ki Snaptube; App Store ve Google Play Store uygulamalarında bulunmamakta. Dolayısıyla uygulamayı ya APK olarak ya da Aptoide, Uptodown, AppGallery ve GetApps alternatif mağazalarından indirebilirsiniz. Bu sebeple Snaptube'u iOS cihazlarınızda kullanmanız mümkün değil. Şimdi ise gelin Snaptube uygulamasını nasıl APK yöntemiyle Android cihazınıza indirebileceğinizi adım adım anlatalım.

1.      Telefonunuzun "Ayarlar" kısmından "Gizlilik ve Güvenlik"e girerek bilinmeyen kaynaklardan dosya indirme seçeneğini aktifleştirin.

2.      Kullandığınız internet tarayıcısından snaptubeapp.com URL'si ile Snaptube'un resmi sitesine girin.

3.      Sitede bulunan "İndir" (Download) butonuna tıklayın

4.      Cihazınıza inen APK dosyasını ya üstüne tıklayarak ya da güvendiğiniz bir APK yönetici uygulaması kullanarak kurun

5.      Snaptube ile bedava müzik indirme MP3 işlemi yapmaya hazırsınız!

Snaptube'u cihazınıza indirdikten sonra internetten istediğiniz müzikleri indirebilmek için bilmenizde fayda olan bazı bilgilerden bahsedelim şimdi.

Snaptube'un Desteklediği Platformlar

Snaptube'un içerisinden video ve müzik indirilmesini desteklediği 50'den fazla popüler platform bulunmakta. Dolayısıyla bu uygulama sayesinde aradığınız içeriği bulamamanız oldukça güç. Onlarca desteklenen platform bulunsa da bunlar arasında öne çıkanları aşağıdaki şekilde:

-     Facebook

-     Twitter

-     Instagram

-     TikTok

-     Vimeo

-     Dailymotion

-     MetaCafe

-     WhatsApp

-     Funnyordie

-     Vevo

-     Animeq

Eğer indirmek istediğiniz müzik veya video Snaptube'un desteklediği platformlardan biriyse uygulama sayesinde içeriğinizi saniyeler içerisinde, tek kuruş ödemeden cihazınıza kaydedebilirsiniz.

Snaptube ile Bedava Şarkı İndirme

Snaptube'u kurduğumuza ve desteklediği platformlara göz attığımıza göre yavaş yavaş bu uygulamayla nasıl içerik indirebileceğimize geçebiliriz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları sırasıyla uygulamalısınız:

1.      Snaptube uygulamasını cihazınızın arka planında açın

2.      İçerik indirmek istediğiniz platforma girin

3.      İndirmek sitediğiniz videonun / müziğin URL adresini kopyalayın

4.      Karşınıza bir bildirim çıkacaktır. Bu bildirimle Snaptube'dan indirme işlemini başlatın. Eğer bildirim çıkmazsa URL'yi Snaptube'daki boşluğa yapıştırın

5.      Eğer müzik indirmek isterseniz MP3 seçeneğini, video indirmek isterseniz MP4 seçeneğini, dilediğiniz ses ve görüntü kalitesiyle seçerek indirmeyi başlatın

6.      Karşıdan yüklemek istediğiniz içerik, saniyeler içerisinde cihazınıza kaydolacaktır.

Bu adımların ardından yapmanız gereken tek şey ise cihazınızda olan müziğin tadını çıkarmak

Snappea'nin Faydaları

Müzik indirme programı ücretsiz olarak anılsa da video indirmek için de kullanılan Snappea'nin sunduğu özellikler, kendisini kullanıcılar nezdinde bir adım öne çıkarmakta.

-     Bedava olması

-     Sadece APK ile değil, alternatif dosya mağazaları sayesinde de indirilebilmesi

-     Birçok farklı antivirüs tarafından "Güvenli" olarak doğrulanması

-     Desteklediği platformların çeşitliliği

-     Hem MP3 hem MP4, hatta M4A indirmeye bile olanak sunması

-     144p'den 4K'ya kadar görüntü kalitesi seçeneği

Siz de yukarıda bahsettiğimiz adımları uygulayarak Snaptube'un sunduğu bu avantajlardan doyasıya faydalanabilir, dinlemek istediğiniz müzikleri kolayca, ücretsiz ve hızlı şekilde cihazınıza indirerek istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Böylece internetiniz yokken eğlenceden mahrum kalmamakla birlikte bunun için para ödemek zorunda kalmazsınız.