Sleepy bebek bezleri çalışmalarına 2004 yılından itibaren başlamıştır. İlk olarak çalışmalarına bebek bezi üreterek başlamış ve standartların üzerinde bir kalite de bezler üreterek kısa zamansa birçok kişi tarafından tanınmıştır. 2010 yılında ise yetişkin bezi hasta bezi cep mendili ıslak mendil gibi yeni ürünler üretmeye başlamıştır. 2013 yılında da hasta bezi üretimi yapmaya başlamıştır. Tüm ürünleri de insanlar tarafından oldukça beğenilerek kullanılmıştır.

Firmaya ait olan sleepy sensitive bebek bezi tamamen saf su ile dokunmuş ilk ve tek bebek bezi özeliğindedir. Bu yüksek kaliteli bebek bezi kısa süre de ebeveynlerin en çok tercih ettiği bebek bezleri arasında yer almıştır. Yüzeyi saf su ile dokunmuş olan bu bez oldukça yumuşaktır. Ayrıca sıvıyı anında emen bambu liflere sahiptir. Bebeklerin gün boyu konforunu sağlamaktadır.

Uygun Sleepy Fiyatları

Sleepy markası zamanla külot bez üretimine de başlamıştır. Annelerin kolaylıkla ve güven ile kullanabileceği bezlerden biridir. Sizler de bebeklerinizin ihtiyacına göre bu ürünleri

https://www.kozmela.com/sleepy sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.