Si-ser işitme cihazları yöneticileri, 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle, Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile Varol Gurme'de bir araya geldi. Ege Bölgesi Eğitim Sorumlusu Mert Arslan, 30’dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

Türkiye’de sorumluk projesi adı altında hizmet vermeye devam ettiklerinin altını çizen Arslan, “Türkiye’de 70 tane şubemiz var. 70 tane şube aynı amaçla aynı hizmeti, kaliteyi sunmayı amaçlıyor. Biz Van’a gitsek aynı hizmeti yapıyoruz; İstanbul, Denizli’de de bu hizmeti yapıyoruz. Türkiye’de standart bir hizmetin stadart görselini yapmaya çalışıyoruz. Bundaki en büyük destekçimiz Eartechnic oluyor. Biz Eartechnic ile aynı çatı altında çalışan bir şirketiz. Eartechnic 1972 yılında Almanya’da kurulan 2001 yılında tamamen Türk şirketi haline gelen şirkettir. Amacımız AR-GE  gelişen AR – GE ile Tüm Türkiye’de ve Dünyada teknolojiyi ve eğitimi yaymak oluyor. 400’den fazla istihdam sağlıyoruz. Tüm işitme cihazlarının gelişimi üzerinde çalışmalar sağlıyoruz.

“TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA ÖNCÜLÜK YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İşitme cihazları konusunda Türkiye’de ve Dünyada öncülük yapmaya çalıştıklarına değinen Mert Arslan açıklamasının devamında şunları söyledi: “Her yaşa farklı işitme cihazları var. Amacımız herkesin kullanabileceği işitme cihazı oluşturmaktır. Çocuklar için kullanılan renkli ışıklı işitme cihazlarının yanında kişilerin ihtiyaçlarını tamamiyle karşılayan işitme cihazları üretmektir. İşitme cihazları sürekli dünyada belli amaç doğrultusunda yapılıyor. İşitme cihazları önce duymayı yükseltmeyi arttırmaktır. Daha sonra kulaktaki tıkanık hissi yarattı, ötmeler oldu. Hep duymuşuzdur büyüklerimizden; ben bir cihaz taknıktım ben de şöyle bir sorun oluşturdu diye. Bizim amacımız bu sorunları ortadan kaldırmaktır. Amacımız İşitme cihazlarında Tüm Dünyaya yerli üretim olarak, Türkiye üreticisi olarak tüm dünayaya yayılmak oldu.”

siser-4siser-3siser-1siser-2