İnsanlık tarihinde ilk kez 1913 yılında ortaya çıkan modern fermuar, yüzyılı aşkın süredir hala hayatlarımızda yer almakta. Yaşamımızın birçok alanında yer alan fermuarlar, özellikle dekorasyon kısmında sürekli olarak karşımıza çıkar. Günlük hayatımızın bir parçası olan şerit fermuar giysilerden ayakkabılara, çantalardan aksesuarlara birçok üründe kullanılmaya devam ediyor. Bir açıklığın iki ucunu birleştirmek için icat edilen şerit fermuarlar farklı türlerde farklı materyallerle üretiliyor. 
Mekanik bir araç olarak tanımlayabileceğimiz fermuar, iki taraflı şerit dişlerden ve kürsörden oluşur.  İki parçaya karşılıklı olarak dikilen dişlerin birbirine geçmesini sağlayan kürsör ile aşağı yukarı hareket ettirilerek açılıp kapanabilir. Doğan Fermuar tarafından üretilen şerit fermuar, eşyalarınızı korumak istediğiniz de en büyük yardımcınız olabilir.  Koruma, saklama, muhafaza etme maksadıyla kullanılan şerit fermuarların üretim kalitesi önemli hususlardan biridir.
Şerit fermuarın kalitesi yanı sıra günümüzde görüntüsü ve rengi de önemlidir.  Modanın her alanda yer almasıyla birlikte şerit fermuarlarda kalıcı ikonlardan biridir. Modayı takip edenler için fermuarda kullanılan malzeme ve renk uyumları önemli bir yer tutar. Genel olarak bakıldığında şerit, diş, kürsör ve alt üst stoplardan oluşan fermuarlar çeşitli boyutlarda ve ebatlarda olabilir. 
Doğan Fermuar tarafından tasarlanarak standart ve özel desenli dokuma şeritlerden oluşan fermuar çeşitlerinden aradığınıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  Toplu olarak sipariş verebileceğiniz gibi istenilen boyutlarda satışını yapabilirsiniz…

https://doganfermuar.com/