“Kardeşçe bir yaşama ulaşacağımız; hoşgörünün egemen olduğu bir Türkiye'yi yeniden hep birlikte var edeceğiz” diyen Arpacı, “Bizim iktidarımızda, üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” ifadelerini kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçim çalışmaları kapsamında Honaz’da vatandaşlarla buluştu. 7’den 70’e herkesle bir araya gelen Arpacı, vatandaşların sorunlarını  dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.  Türkiye’de,  değişimle halkın iktidarının egemen olacağını, ülkeye yeni bir baharın geleceğinin altını çizen Arpacı,  Millet İttifakı olarak hayata geçirecekleri projeleri anlattı, üretim ve istihdam noktasında yeni bir dönemin kapılarını açılacağını söyledi. 

PAZAR ESNAFIYLA BULUŞTU

Honaz’ın Emirazizli ve Kaklık Mahallelerinde kurulan semt pazarında vatandaşla sohbet eden,  üreticinin ve pazar esnafının  talep ve isteklerini dinleyen Arpacı,  “Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz. Çiftçi ürettiğini satamıyor, satsa da para kazanamıyor. Üretim yapan çiftçinin, esnafın derdine derman olacağız. Halkın iktidarında, üretim seferberliği başlayacak.  Tüm Türkiye üretecek. Planlamayla, Türkiye'yi büyüten akılla, el birliğiyle bu büyük üretim dönüşümünü gerçekleştireceğiz ve sonunda zenginleşen halkımız olacak” ifadelerini kullandı.

“EMEKÇİLERİMİZE SÖZ”

Honaz’da fabrikaları ziyaret eden, özellikle emek yoğun tekstil fabrikalarında kadın çaCHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı5CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı4CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı2CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı3CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı1lışanlarla bir araya gelen Arpacı, “Tekstil sektörünün önemli bir aktörü olan Denizli'mizde binlerce emekçi, işçi kardeşimiz ter döküyor, üretiyor. Kadın çalışanlarımız emekleriyle sektörün büyümesine önemli bir katkı sunuyor. İşçimiz, emekçilerimiz ülke ekonomimizin temel taşı, üretimin başaktörüdür. Her medeniyet işçilerin omuzlarında yükselmiştir. Bu iktidar döneminde maalesef emekçimiz, çalışanımız hak ettiğini alamamıştır. Emekçimize, işçimize, kadın çalışanlarımıza söz! Artık  hak ettiğiniz gibi sizlerin de yüzü  yeni dönemle gülecek. Türkiye'miz ikinci yüzyılına girerken değişim rüzgarıyla yeni bir ivme ve güç kazanacak. Millet İttifakı olarak ekonomimizi ayağa kaldıracak, üretim ekonomisine geçirecek uygulama ve yöntemlerle, nitelikli iş gücü ve gençlerimizle, ülkemiz çok daha iyi seviyelere getireceğiz. İşçimizin kaderi değişecek. Ülkemize yeni bir bahar gelecek. Bizim iktidarımızda üretim ve istihdam önceliğimiz olacak. Emekçilerimiz hak ettiğini alacak” dedi.