CHP Denizli milletvekili adayı Şeref Arpacı ise, Millet İttifakı’nın çalışanlara umut verdiğini hatırlattı, fabrikalara da baharın geleceğini vurguladı.

“Ülkemizdeki yanlış uygulanan ekonomik politikalar nedeniyle, sanayici de, çalışan da çok olumsuz etkilendi. Asgari ücret açlık sınırının altında. Halkın iktidarında size söz, hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa edeceğiz” dedi.

ŞEREF ARPACI, TBMM’DE İŞ DÜNYASININ DA, ÇALIŞANLARIN DA SESİ OLACAK

Tekstil sektörünün lokomotif kenti Denizli’de, Cumhuriyet Halk Partisi de (CHP) iş dünyasının içinden gelen Şeref Arpacı’yı aday gösterdi. 
Arpacı, seçim çalışmaları çerçevesinde merkez, ilçe ve mahallerde toplumun her kesimiyle buluşurken, iş dünyası ve çalışanlarla da sürekli bir araya geliyor. 
Şeref Arpacı son olarak; Aran Tekstil, Nehir Tekstil, BS Baskı, BB Tekstil, Panayır Tekstil ve Çeşmeliler Oto’da emekçilerle görüştü. 
CHP’nin ikinci sıra adayı Arpacı, tekstil sektörünün yaşadığı sıkıntıları anlattı, “Tekstil sektöründe ihracat rekorları kırarken, birdenbire frene bastık” ifadesini kullandı. Tekstil sektörünün, Millet İttifakının iktidarında yeniden eski güzel günlerine döneceğini vurguladı.  

ARPACI: HERKESİN TEK GÜNDEMİ VAR; HAYAT PAHALILIĞI 

Çalışanların dertlerini ve taleplerini de dinleyen Şeref Arpacı, alım gücünün düştüğünü, emekçilerin de enflasyon karşısında ezildiğini hatırlattı. “Herkesin tek gündemi var, hayat pahalılığı. Çünkü deniz bitti. Yediler, israf ettiler, hiçbir konuda önlem almadılar. Sonuçta vatandaşlar soğan bile alamaz oldu” dedi.

Çalışanların emeklerinin karşılığını alamadıklarına dikkati çeken Arpacı,  
“Ekonomimizin direği çalışanlarımızın yaşadığı tüm sıkıntı ve zorlukları biliyoruz. Üreten, fabrikalarını ayakta tutmaya çalışan, istihdamını korumaya çalışan sanayicimizin, üreticimizin de sorunlarını biliyoruz. Maalesef yanlış politikalar, bir gecede değişen uygulamalar nedeniyle sanayicimizin yaptığı tüm planlar alt üst olmuş durumda. Üretim yapmaya, istihdamını korumaya ve zor şartlar altında ihracat yapmaya devam ediyorlar. Biz üretim ekonomisine geçeceğiz. Bunun için sanayicimizi destekleyeceğiz. Ortaya çıkan güçle enflasyonla mücadele edecek, bu beladan kurtulacağız. Alın terinin bu kadar ucuzlatıldığı, insanların açlık sınırının altında maaş almaya mahkum edildiği bu tek adam rejiminden de kurtulacağız. Halkın iktidarında başlıca görevlerimiz arasında hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında maaş almayacağı bir düzeni inşa etmektir. Uzaklaşan değil, kucaklaşan bir Türkiye için geliyoruz… Karnı tok, gönlü bol, yaşamayı seven bir Türkiye için geliyoruz… Kaybettiklerimizi, geri kazanmak için geliyoruz! Sana söz Denizlim, hakkını almak için geliyoruz” diye konuştu.

seref-arpaci-denizli-chp-milletvekili-adayi5seref-arpaci-denizli-chp-milletvekili-adayi6seref-arpaci-denizli-chp-milletvekili-adayi2seref-arpaci-denizli-chp-milletvekili-adayi3seref-arpaci-denizli-chp-milletvekili-adayi4