HABERDENİZLİ.COM

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayları,  seçim çalışmalarına bugün başladı.  seçim başlangıcı olarak ise birinci sıradan aday olan Yasin Öztürk’ün memleketi Kıralan tercih edildi.  Kıralan’da yüzlerce araçlık bir konvoyla karşılanan  İYİ Parti Denizli Milletvekili adayları, burada seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.  

Kıralan’ın ardından Çivril ilçe merkezine hareket eden İYİ Parti Konvoyu ilçe girişinde yüzlerce partili tarafından karşılandı.  Cuma Namazının ardından ise İYİ Parti İlçe Başkanlığı önünde mitingi andıran bir toplantı gerçekleşti.  

“Çakma Çivrilli adaylara oy vermeyin” diye halka seslenen İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün,gerçek bir Çivrilliyi Meclis’e yollayın” dedi. 

İl Başkanın ardından ise Milletvekili adayları söz aldı. Çivril’in öz evladı olduğunu toplanan kalabalığa hatırlatan Yasin Öztürk, parti ayrımı yapmadan Tüm Çivril’i, bütün Denizli’yi kucaklayan bir milletvekili olacağının sözünü verdi. Denizli’nin yıllardır hak ettiğinden mahrum kaldığını altını çizen Öztürk, “Denizli İYİ Parti iktidarında yeniden sanayisi şahlanan sanayi ve tarım şehri olacak.  İfadelerini kullandı.