Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine ara vererek Kızılay Çınar şubesine Alperen Ocakları ve Büyük Birlik Partisi üyeleriyle birlikte kan vermeye gitti. Çınar Meydanı’nda bulunan Kızılay Çınar Kan Bağış Merkezi’ne giden İsmail Karateke, Ramazan ayı nedeniyle azalan kan stoklarına destek olmak için bütün kan bağışçılarını ve vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

Kan bağışına destek istedi

Alperen Ocağı üyeleri ve Büyük Birlik Partisi üyeleri ile merkezde kan vererek, kan bağışına destek verdiklerini söyleyen İsmail Karateke, "Ramazan ayı nedeniyle kan bağışında yaşanan azalma nedeniyle kan stoklarında ciddi bir azalma olmuş. Bunun haberini aldık. Kan bekleyen ameliyata girecek hastalarımız var. Seçim çalışmalarımıza ara vererek Kızılay’ın Çınar Meydanındaki kan bağış merkezinde gerekeni yaptık. Alperen Ocağı üyelerimizde kan bağışında bulundu. Kan imal edilemeyen tek şey. Onun için bağışçılarımıza bir kez daha seslenmek istiyorum. Ülkemizin ve Denizli ilimizin azalan kan stoklarının istenilen seviyelere ulaşması için kan bağışına ağırlık verelim. Bir damla kanın hayat kurtaracağını unutmayalım. Halkımızdan kan bağışına destek istiyorum. Allah hastalarımıza acil şifalar versin" dedi.

Milletvekili Adayı İsmail Karateke, "Denizli halkımızın bize gösterdiği sevgiyi ve ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Denizli için biz varız. Muhsin'ce duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Sözümüz söz! Baraj sorunumuz olmadan, verilen her oyun geçerli ve değerli olduğu Büyük Birlik Partisi'ne atılan oylarla inşallah Denizli'de 1 değil, 2 vekil çıkaracağız. Gazi Meclisimizde Denizli'mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi. kan-4kan-1-1