HABERDENİZLİ.COM

Sarayköy Belediyesi oluşturduğu ekip ile koronavirüs salgını sürecinde bir süredir kapalı olan ve 29 Mayıs cuma günü ibadete açılacak camilerde standartlara uygun ürün kullanılarak dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Sarayköy’ün 32 mahallesinde bulunan tüm camilerde gerçekleştirilen hijyen çalışmasında kapı kolları gibi vatandaşların el temasının çok olduğu yerler dezenfektan maddeleri ile silindi.  
Ayrıca Denizli İl Müftülüğü tarafından Sarayköy ilçesinde ibadet alanı olarak belirlenen kapalı pazar yerlerinde, okul bahçelerinde ve cami avlularında da gerekli hazırlıklar tamamlandı.
Camilerin, mescitlerin, alanların ve çevrelerin temizlik ve dezenfekte çalışmalarının tamamlandığını aktaran Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Camilerimizde vahdete ermenin, bir araya gelmenin ne kadar önemli olduğunu camilerimizden uzak kaldığımız zaman diliminde çok iyi öğrendik. Camilerimizde ibadetlerimizi eda etmeyi özledik. ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ dönemi içerisinde 29 Mayıs’ta birlikte ibadet etmenin özlemine kavuşacağız. Sarayköy Belediyesi olarak tüm camilerimizin dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdik. Denizli İl Müftülüğümüz tarafından belirlenen içerisinde park, pazaryeri ve cami avlularının bulunduğu 29 noktamızda tüm hijyen ve temizlik çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile ibadetlerini gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarımızı devam ettirdik” dedi. 
Bu zor günleri el birliği ile aşacaklarını belirten Başkan Özbaş, vatandaşların sosyal mesafe kurallarına mutlaka riayet etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi. 
Sarayköy’de Camilerde Temizlik SeferberliğiSarayköy’de Camilerde Temizlik SeferberliğiSarayköy’de Camilerde Temizlik SeferberliğiSarayköy’de Camilerde Temizlik Seferberliği