Belediye çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Bereket Enerji İşletme Müdürü Cem Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Özbaş’ın açılış konuşması  ve sunumunu yaptığı toplantıda; Bereket Enerji Firması ile yapılan mutabakatımız sonucu faturalarda belirli oranlarda indirime gidilmiştir.

Anlaşmayla  “2016/2017 ısınma döneminde sabit ücretlerin kaldırıldığını, daha önce alınmış olan ücretlerin Ocak ayı faturasından itibaren mahsup edileceğini, 100 m2 bir binada senelik 286 TL indirim sağlanı belirten başkan Özbaş “Isınmada oluşan dengesizlerin ortadan kaldırılması için 100 metrekare bir binanın sezonluk ısı tüketim miktarı 15.000 kWh üst tüketim değeri ile sınırlandırılmıştır,100 m2 bir bina sezon boyunca bu duruma göre en çok 1.200 TL ısınma bedeli ödeyecektir  ayrıca Kasım ve Aralık dönemlerine ait faturalarda yapılan fazla ödemeler  Ocak ayı faturasından mahsup edilecektir” dedi.

Firma tarafından vatandaşlarımıza, 2017/2018 ısınma sezonunda bina izolasyonların yapılması, tesisat sistemlerinde  gerekli önlemlerin  alınması ile verimli ısınma konusunda destek verileceği belirtildi.