Kısa bir süre önce Prof.Dr. Bülent Topuz tarafından devralınan Özel Çamlık Koleji bahçesinde düzenlenen pikniğe çalışanlar aileleriyle birlikte katılırken okul ve hastane yönetimi personelleriyle birlikte tam kadro pikniğe katıldı. Özel Mediklinik Hastanesi GenelMüdürü İsmail Öksüz,  Çamlık Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Bülent Topuz ve hastane doktorları personellerle birlikte stres attı.

Prof. Dr. Bülent Topuz, Mediklinik Hastanesi ve Özel Çamlık Koleji’nin iki kardeş kurum olduğunu, eğitim ve sağlık hizmetlerinde işbirliği içinde olacaklarını ifade ederek, özel, kamu ve gönüllü teşekküller gibi adı hizmet ile anılan her türlü aktivitenin içinde olmaya devam edeceğini belirtti.


Mediklinik Hastanesi Genel Müdürü İsmail öksüz, sağlık alanında vatandaşlara kaliteli hizmet vermenin gayreti içinde çalışan personelle bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öksüz, "Hastane personelimiz gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük gayretler gösteriyor. Bizde yönetim olarak, bu piknikle;personelin hem kaynaşmasını hem de moralini artırmakla birlikte, güzel bir gün geçirip, stres atmasını ve gönüllerince eğlenmesini istedik." dedi.


Sabah kahvaltısıyla başlayan piknikte hastane personeli müzik eşliğinde şarkı söyleyip, halay çekip,çeşitli aktiviteler yaparak eğlendi.