Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine atanan  Uz. Dr. Berna Öztürk, hedefinin Birliğe bağlı sağlık kurumlarını devraldığı noktadan daha da ileriye götürmek olduğunu söyledi.  Öztürk: “2002 yılında Denizli Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak başladığım, 2006 yılında yine Denizli Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı, 2014 yılında Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak yürüttüğüm görevime, 01 Ocak 2015 tarihinden itibaren Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak devam edeceğim. Tüm il düzeyinde Birliğimize bağlı 416 uzman hekim, 91 diş tabibi, 88 pratisyen hekim ve 4712 yardımcı sağlık personeli ve 1559 taşeron firma çalışanımız bulunmaktadır. Yani Birlik olarak toplam 6 bin 866 kişiyle Denizli’de halkımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Genel Sekreterliğimize bağlı 1 Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve 10 Hastane olmak üzere toplam 11 sağlık tesisi bulunmaktadır. Yılda yaklaşık 1 milyonu acil muayene olmak üzere toplamda 3,5 milyon kişi sağlık tesislerimizden sağlık hizmeti almaktadır. İl geneli poliklinik hizmetlerinin % 65’i, acil muayene hizmetlerinin de %  80’i sağlık tesislerimizde verilmektedir. Birlik olarak bu yeni dönemde de amacımız; Denizli’de sağlığı daha iyi yerlere taşıyabilmek ve halkımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaktır” diye konuştu.

BİRÇOK KADRO DEĞİŞTİ
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde diğer değişiklikler ise şöyle; Tıbbi Hizmetler Başkanlığına; Eski Denizli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Genel Cerrahi Uzmanı olan Op. Dr. İbrahim Ekiz, İdari Hizmetler Başkanlığına; eski Tavas Başhekimi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Muhammet Akçaoğlu, Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine ise Üroloji Uzmanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu atandı. Mali Hizmetler Başkanı Ramazan Özsoy ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ise görevlerine devam edecekler.

  Uz. Dr. Berna ÖZTÜRK Kimdir?
Eskişehir doğumlu olup 1992 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 1993-1998 yılları arasında Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Merkezi'nde uzmanlık eğitimi aldı. 
1999-2002 yılları arasında Denizli SSK Bölge Hastanesi ve Verem Savaş Dispanseri'nde görev yaptı. 2002 - 2014 yılları arasında Denizli Devlet Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve Başhekim Yardımcısı olarak, 2014 - 2015 yılları arasında da Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 2 çocuk annesidir. İyi düzeyde İngilizce bilmektedir.