Vücudun herhangi bir bölgesinde yer alan tüylerden kurtulmak adına insanlar türlü türlü işlemleri sürekli olarak uygulamaya koyulurlar. Bu tür bir geçici çözüm üretmek yerine birkaç seans içerisinde kalıcı olarak var olan ve rahatsızlık duyduğunuz tüylerden kurtulmak da mümkün olacaktır. Lazer epilasyon adı altında kendini gösteren bu tür müdahaleler aşamasında da insanların istemedikleri tüylerinden kurutulması acısız bir biçimde gerçekleşecek ve kısa bir zaman diliminde de beklentilerinin karşılandığını da görerek memnun bir tavır içerisinde yer almaya başlayacaklardır.

Lazer epilasyonun yanı sıra en fazla dikkat çeken müdahalelerden bir tanesi olarak kendini gösteren saç PRP adlı uygulama da özellikle erkeklerin yönelmiş olduğu işlemler arasında varlık göstermektedir. Bu tür bir seçenek kapsamında da kellik sorunundan muzdarip olan erkeklere olumlu sonuç sağlayacak bir işlem olarak tanımlanacak olan ve halk arasında saç ektirme olarak bilinen bu tür uygulamalar da yaygın bir biçimde tercih edilen faaliyetler arasında da yer almaktadır. Bu aşamada da erkeklerin kellik sorununu çözmeye dair bir gelişme olarak da adından söz ettirecek bir çalışma olarak nitelendirilmektedir.

Güzel görünme noktasında kendini gösteren estetik alanındaki çalışmalar popo estetiğini de kapsayarak kalça bölgesinin daha güzel bir görüntü çizmesine dayalı ortaya çıkarılan işlemler olarak tanımlanmaktadır. Bu tür cerrahi müdahaleler sonrasında popo bölgesinin daha güzel bir görüntüye kavuşması aşamasında da estetik operasyonları devreye girecek ve talep edilecek bir biçimde de popo bölgesinde bazı düzeltmeler ameliyat esnasında da gerçekleştirilecektir. Bu aşamada da popo ve kalça bölgesinde yer alan değişimler; insanların beklentilerini karşılayacak şekilde yer alması ile beraber; dikkat çeken bir estetiğe bağlı cerrahi operasyon olarak da adlandırılacaktır.

FBM Estetik Merkezi