Uzman doktor kadrosu ve kaliteli hizmetleri ile Kulak Burun Boğaz hastalıklarının en çok tercih edilen klinikleri arasına giren cemkaras.com sitesi, hijyenik koşullarda ve son teknolojiye sahip ekipmanlarla bu konudaki her türlü tanı, muayene ve tedaviyi yapmaya devam ediyor. Klinikte yapılan tedavilerindeki başarı oranının yüksekliği kliniğin ülke çapında tanınmasına yol açmıştır. Hemen hemen her türlü cerrahi operasyonun yapıldığı klinikte, hastalıkların tedavisinin yanı sıra estetik operasyonlar da yapılıyor. Şehir dışından ve yabancı ülkelerden gelen randevulu hastalar için ücretsiz hava limanı transferi yapılmakta ve konaklama ihtiyaçları için ise klinik yanındaki otele anlaşılmıştır.

Klinikte Verilen Hizmetler

Klinikte çalışan yılların deneyimine sahip doktorlar sayesinde , uyku apnesi, horlama sorunları, boğaz bölgesindeki rahatsızlıklar gibi birçok problemin tedavisi yapılırken, hastaların nefes alıp vermesinde problem yaratan burun deviasyonları (kemik ve kıkırdak bozuklukları) da estetik olarak düzeltiliyor. Bu operasyon sonrasında hastaların burunları yüz şekillerine uyumlu hale getirilerek, estetik bir görünüm sağlanıyor. 16 yaşından büyük tüm hastalara uygulanabilen bu operasyon sonucunda ameliyat olduğunu gösteren hiç bir iz de kalmıyor.

Yüz Estetiği

Klinikte bu güne kadar yapılan ile çok fazla hasta eski sağlığına kavuşmuştur. Klinikte burun estetik ameliyatlarının yanında, dudak, kulak ve yüz estetiği operasyonları da gerçekleştiriliyor. Bunların bazıları; gamze oluşturmak, dolgu ve botoks uygulamaları, lipofilling, yüz gençleştirme operasyonları, PRP uygulamaları ve özellikle deforme olmuş ve sarkmış göz kapaklarına uygulanan estetik operasyonlar olarak sıralanabilir.