Denizli İl Özel İdaresi hizmet alanını kapsayan bölgelerde program kapsamında çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev alan işçiler İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonu ile kan ve organ bağışında bulundular.
Türkiye İş-kur İl Müdürlüğü ile Denizli İl Özel İdaresi’nin beraber organizasyonu ile hayata geçirilen TYÇP ( Toplum yarına çalışma programı) adı altında geçici süreli çalıştırılan 60 kişi kan ve organ bağışında bulundular. İl Özel İdaresi 3 Nolu Hizmet Binasında gerçekleştirilen kan ve organ bağışı kampanyasına çalışanlar yoğun ilgi gösterdi.
Denizli Kan Bağışı Merkezi görevlisi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Osman Kocakara, Kan Bağışı ve Toplumsal önemi konuları ile Türk Kızılayı’na kimler kan bağışında bulunabilir? bağışlanan kana hangi testler yapılıyor? Konularında bilgiler verdi.
Kocakara, “Denizli İl Özel İdaresi ile düzenli aralıklarla kan bağışı kampanyaları düzenlemekteyiz. Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi, tüm Denizlinin kan ve kan gereksinimini karşılamaya yönelik çalışmalar sürdürmektedir. Bu çalışmalarla halkımız kan bağışı konusunda bilinçlenmekte, hem de hastalarımıza gönüllü kan bağışçılarımızdan topladığımız daha güvenli kanlar sunulmaktadır. Gönüllü ve düzenli kan bağışçılarından elde edilmiş olan yeterli miktardaki güvenli kan, ulusal sağlığın korunmasına en büyük katkıyı sağlayacaktır.” Dedi.
 Kocakara, Bağışta bulundukları kan ile gerek felaket anında gerekse normal zamanlarda hayat kurtardığını kimse unutmamalı. Kan bağışında bulunan kimsenin kendi vücuduna da faydası olmakta. Kan bağışında bulunmak kalp damar hastalığı riskini azaltmakta, kolesterolü düşürmekte ve vücut hücrelerini yenilemekte. Kan bağışı kampanyalarımıza İl Özel İdaresi olarak verdiğiniz  destekten dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. 
Bağış öncesinde özel idare personelleri muayeneden geçirilerek, kan bağışında bulunmalarına engel bir durum olup olmadığına bakıldı. Daha sonra gönüllülerden sırasıyla kan alındı. Kampanyaya TYÇP çalışanlarının ilgisi yoğun oldu.
Denizli İl Sağlık Müdürlüğünden konusunda uzman Tıbbi Teknisyen Semra Atalay ve Hemşire Ayla Özçelik organ bağışının önemi konulu sunumunu yaptı.
Daha sonra İl Özel İdaresi Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında görev alan işçiler, Özçelik’e organ bağışlamak için başvuruda bulundular. Toplam 13 adet işçimiz organ bağışı konusundaki duyarlılığını organlarını bağışlayarak gösterdi.           
Denizli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu " “Kızılay Kan Merkezi belirli periyotlarda gelerek Özel İdarede çalışan personelimizden kan almakta ve organ bağışında bulunmaktadırlar. “Türk Kızılayı  İle Gönüllü Kan Bağışı” kampanyasına İl Özel İdaresi olarak destek vermek amacı ile bu organizasyonu gerçekleştirdik. “Bir gün hepimiz kana ihtiyaç duyabiliriz. Kan vererek insanları yeniden hayata bağladığımızın, hayat kurtardığımızın bilincinde olmalıyız. İnşallah vermiş olduğumuz kanlar canlar kurtarır. Hepimizin her an başına gelebilecek bir durumdur.” Dedi. Aynı zamanda organ bağışının tedavi için bekleyen hastalara açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Oklu, kan ve organ bağışında bulunan işçiler ile Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Osman Kocakara’ya, Tıbbi Teknisyen Semra Atalay’a ve Hemşire Ayla Özçelik’e verdikleri bu değerli bilgiler için teşekkür etti.