13 Yıldır diş hekimliği yapan Diş Hekim Sema Tosun, Aydın’ın Didim ilçesinde yıllarca çalıştıktan sonra Denizli’de bir semt kliniği açmaya karar verdi. Süleyman Demirel Üniversitesi Diş Hekimliği’nden mezun olan Tosun, Didim’de uzun yıllar çalıştığını, bu tecrübesini ailesinin Denizli’de olmasından dolayı Denizli’de devam ettirmek istediğini belirtti. 

DT Sema Tosun Diş Kliniği’nin açılışına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, diş hekimleri ve vatandaşlar katıldı. 

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, diş kliniğinin açılması kadar bunu kadın girişimcinin açmasının ayrıca sevindirici olduğunu belitti.

AYDEM Işıklarında açılan Sema Tosun Diş Kliniği sahibi Sema Tosun, “Burası butik bir muayenehane, bir doktor bir asistan şeklinde çalışıyoruz. Önümüzdeki yıl konseptimizde değişiklik olabilir, beraber çalışabileceğimiz bir doktor bir asistan ilave edebiliriz. Ama butik kalmaya devam edeceğiz. Büyük polikliniklerin yorucu havasına girmek, yaptığımız işlerde ticari kaygılar yaşamak istemiyoruz. Butik kalarak insanlara doğru hizmet verip, güzel işler çıkarmak istiyoruz. Açılışımıza katılan başkan Şeniz Doğan başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. ” ifadesini kullandı. 

Denizli'de İlk Semt Diş Kliniği Sema Tosun Diş Kliniğini Şeniz Doğan AçtıDenizli'de İlk Semt Diş Kliniği Sema Tosun Diş Kliniğini Şeniz Doğan AçtıDenizli'de İlk Semt Diş Kliniği Sema Tosun Diş Kliniğini Şeniz Doğan AçtıDenizli'de İlk Semt Diş Kliniği Sema Tosun Diş Kliniğini Şeniz Doğan Açtı