Denizli Çınar Lions Kulübü, sosyal aktivitelerine devam ediyor. Denizli Çınar Lions Kulübü, Özel Yaylalı Göz Hastanesi işbirliği ile göz taraması yaptı. Yaylalı Göz Hastanesi hekimlerinin yapmış olduğu göz taramalarında Denizli Altındere İlkokulunda eğitim gören 33 öğrenci muayene edildi.  

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Denizli Çınar Lions Kulübü Başkanı Burcu İlksöz Deda “Denizli Altındere mahallesinde bulunan Altındere İlkokulundan 33 öğrencimizi belirledik. Denizli merkez ve ilçelerden her yıl yeni belirlediğimiz öğrencilerimizin göz taramalarını gerçekleştiriyoruz. Yaylalı Göz Hastanesi Prof. Dr. Volkan Yaylalı ve ekibinin titiz çalışmaları sonucu bu yıl da çocuklarımızın göz taramaları yapıldı. Öğrencilerin gereken tedavileri ise hastane tarafından üstlenildi" dedi.

Denizli Çınar Lions Kulübü Başkanı Burcu İlksöz Deda, öğrenciler adına muayenelerini gerçekleştiren Prof. Dr. Volkan Yaylalı'ya toplum adına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Göz muayenelerinin ardından 33 öğrenci Denizli Çınar Lions Kulübü yönetimi ile birlikte yemek yedi, sohbet etti.