Kadınların ve erkeklerin gözde takıları arasında yer alan saat modelleri geniş ürün yelpazesine sahiptir. Kadınların ve erkeklerin klasik kombinleri başta olmak üzere spor ve günlük kombinlerinin tamamlayıcı takısı olan saat modelleri farklı malzemelerden tasarlanmaktadır. Deri, hasır, metal ve plastik kayış ve bilekliklerden tasarlanan saat modellerinin süslenmesinde küçük renkli taşlar kullanılmaktadır. Kadınların spor kombinlerde plastik kayışlı saat modelleri kullanılırken özel gün ve davetlerde metal bileklikli saat modelleri tercih edilir.

Erkeklerin sıklıkla kullandığı deri kayışlı saat modelleri daha çok günlük kombinlerde tercih edilmektedir. Günlük kombinlerin geneline ve her takıya yakışan deri kayışlı siyah, antrasit ve beyaz renk tonlarındaki saat modelleri sağlam olduklarından dolayı hem erkekler hem de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

En Çok Tercih Edilen Saat Renkleri

Geniş ürün yelpazesine sahip takı olan saat modelleri farklı desen ve renklerle tasarlanmaktadır. Kadınlar daha çok soft ve mor renklerdeki saat modellerini tercih ederken erkekler daha çok öne çıkan yeşil, siyah ve turkuaz renkli saat modellerini tercih eder. Antrasit, siyah ve beyaz deri kayışlı saat modellerini hem kadınlar hem de erkekler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Desen desen ve rengârenk kaliteli saat modellerini https://www.welderwatch.com/tr/ web sitesinden inceleyip indirimli ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.