Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, DEVA Partisi Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DEVA Partisi İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, DEVA Partisi Denizli İl Yönetimi, Milletvekili Aday Adaylar, Saadet Partisi Denizli Genel İdare Kurulu Üyesi Şakir Tarım ve Saadet Partisi İl Yönetimi katılım sağladı.

Başkan Kırar “Sandıkta Vatandaşımızın İradesine Sahip Çıkacağız”

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin güvenliği için düzenlenen toplantıda süreç içerisinde uyulması gereken mevzuat ile seçim gününde alınacak tedbirler anlatıldı.  DEVA Partisi Denizli İl Başkanı toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “14 Mayıs seçimleri için uyulması gereken mevzuatlar hakkında ve seçim gününde alınacak tedbirler hakkında bir toplantı düzenledik.  Bu süreçte farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Basın kuruluşları ile kurumlar arası iletişimin sağlanması, seçim sürecinin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için neler yapılabileceği hakkında değerlendirmelerde bulunduk. DEVA Partisi ve Millet İttifakı olarak sandıkta vatandaşımızın iradesine sahip çıkacağız” dedi.

Saadet Partisi Denizli Genel İdare Kurulu Üyesi Şakir Tarım da; yaklaşan seçimlerin önemine vurgu yaparak; seçim güvenliği konusunda el ele vererek halkın iradesine sahip çıkacaklarını söyledi.

kirar-1-2