PVC perde ürünleri, bilinen diğer adıyla şerit perdeler, sıradan perdelerin aksine pek çok amaca hizmet eder. Temel görevleri arasında odadaki sıcak veya soğuk havanın dışarı çıkmasının önlemek başta gelir. Bunun yanı sıra, belirli kir çeşitlerinin hareketlerini sınırlandırır ve haşerelerin girmesini imkansız hale getirir.

PVC perde iş yerlerinde veya evlerde ekstra güvenlik önlemi almak isteyen herkesin aklına ilk gelen üründür. Ekonomik olarak kullanıcıyı zorlamaz ve beklentinin üstünde performans sağlar. Yoğun olarak kullanmasının diğer bir önemli sebebi ise ses izolasyonudur. Doğru şekilde yerleştirildiğinde ve pozisyon aldırıldığında kullanıcıya sessiz bir ortam sunar. Bu özellikleriyle ürün, kullanıcının yükünü birçok konuda hafifletmesiyle ve insan gücü gereksinimini minimuma indirmesiyle geniş çevrelerce çok tercih edilir.

PVC Perdeler Nasıl Monte Edilir?

PVC perde için montaj işi, duvar ve tavan montajı olarak ikiye ayrılır. Bu seçim, kullanıcı tercihine ve ortam koşullarına bağlıdır. İşlem şu sırayla devam eder:

●        Duvar veya tavan delinir.

●        Montaj seti, sabitleme işlemi için vidalar ve dübellerle gelir.

●        Seçilen yer sağlamlaştırılır ve ürün takılmaya hazır hale gelir.

●        Perdeniz seçilen alana yetecek sayıda şerit ile birlikte gönderilir.

●        Her şeritin ucunda çelik bir asma plaka vardır. Bu plakalar tek tek raydaki kancalara asılır.

Son olarak, perde küçük düzeltmeler sonucunda kullanıma hazırdır!

PVC Perdeler Ne Kadar Süreyle Kullanılabilir?

Perdenin kullanım ömrü, kullanıcı bakımına bağlı olarak değişiklik gösterir. Fakat fazla bakım gerektirmeyen ürün, uzun yıllar kullanıma uygundur.

PVC Perdelerin Avantajları Nelerdir?

PVC perde, dayanıklılığı ve kullanıcı memnuniyeti oranıyla bu alanda en çok ilgi gören ürünlerdendir. Peki bu perdelerin avantajları nelerdir? İşte detaylar:

●        Görüntü ve renk seçenekleriyle ev veya iş ortamına estetik uyum sağlar.

●        Güvenlidir.

●        Montaj kolaylığı vardır.

●        Isı yalıtımlıdır.

●        Dış etkenleri engeller.

Görüldüğü üzere, ürün çoğu konuda standart perdeleri geride bırakmaktadır ve uyum sağlama kabiliyeti çok yüksektir. O halde siz de bu uzun soluklu deneyimi yaşamak ve bir PVC perdeye sahip olmak için Soğutmasan adresini ziyaret edin!