Birçok marka promosyon ürünler ile hem müşterilerini sevindirmektedir hem de reklam yapmaktadır. Bu amaç için kullanılan ürünlerden biride promosyon şapka modelleridir. Birçok marka promosyon ürün olarak şapka kullanmaktadır.

Promosyon Şapka Nedir?

Üzerinde herhangi bir firmanın markası, logosu ya da iletişim bilgileri olan ve ücretsiz olarak dağıtılan şapka modellerine promosyon şapka denmektedir. Bu ürünler genellikle firma sahipleri tarafından reklam yapmak amacı ile dağıtılmaktadır.

Promosyon olarak birçok ürün kullanılabilmektedir ancak şapkalar müşteriler tarafından daha fazla ilgi görmektedir. Ayrıca oldukça uygun fiyatlıdırlar. Bu neden şapka modelleri sık sık promosyon ürün olarak kullanılmaktadır.

Promosyon Şapka İmalatı Nasıl Yapılır?

Promosyon şapka yaptırmak isteyen firmalar ilk olarak bir şapka modeli belirlemektedir. Ardından şapkanın kumaşı ve renkleri seçilmektedir. Tüm bunlar belirlendikten sonra şapkalar dikilmeye başlamaktadır. Dikim işlemleri, şapka modellerine göre değişiklik göstermektedir.

Dikim işlemleri bittikten sonra şapkaların üzerinde olması istenen bilgiler için süreç başlamaktadır. Bu bilgiler kişilerin isteklerine göre ister baskı, ister işleme olarak şapka üzerine yazılmaktadır. Basım işlemi de bittikten sonra promosyon şapka imalatı tamamlanmaktadır. Ardından firmalar bu ürünleri istedikleri alanda kullanmaktadır.

Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı Denizli'de lösemi hastaları ve ailelerine et dağıtımı yapıldı

Promosyon Şapka Modelleri Nelerdir?

Aklınıza gelebilecek tüm şapka modelleri, promosyon ürün olarak kullanılabilmektedir. Genel olarak bakıldığı zaman onlarca şapka modeli bulunmaktadır. Bu modellerin her biri promosyon şapka olarak kullanılabilmektedir. Promosyon olarak sıklıkla kullanılan belirli şapka modelleri bulunmaktadır. Firmalar yaz ayları için genellikle güneşten koruyan ve güneş ışınlarını yansıtması için açık renklere sahip olan şapkaları tercih etmektedir.

Soğuk aylar için ise örme ya da bere şeklindeki şapkalar tercih edilmektedir. Kış aylarında örme şapka modelleri daha fazla kullanılmaktadır. Ancak siz istediğiniz herhangi bir şapka modelini promosyon ürün olarak kullanabilirsiniz.

Baskılı Şapka Nedir?

Baskılı şapka denildiği zaman akıllara reklam yapmak için kullanılan şapka modelleri gelmektedir. Birçok şapka modeli baskılı şapka olarak reklam yapma amacı ile kullanılmaktadır. Firmalar istedikleri şapka modellerinin üzerine logolarını ya da iletişim bilgilerini bastırarak reklam yapmak amacı ile kullanmaktadır.

Her modeldeki şapka üzerine kolay bir şekilde baskı yapılabilmektedir. Yapılan baskının ne olacağı kişilerin ve firmaların isteklerine göre değişiklik göstermektedir. Baskılı şapkalar, parti reklamlarında, marka reklamlarında ya da herhangi bir topluluğun üyesi olduğunu belirtmek amacı ile sık sık kullanılmaktadır.

Baskılı Şapka Nasıl Yapılır?

Baskılı şapkalar için üretim süreci oldukça kısadır. İlk olarak firmalar ya da bu tarz ürün yaptırmak isteyen topluluklardan, baskılı şapka için bir model belirlenmesi istenir. Ardından renk seçimi yapılmaktadır ve şapkaların dikim işlemleri başlamaktadır.

Dikim işlemleri bittikten sonra istenen bilgiler için basım aşamasına geçilmektedir. Kişilerin ya da firmaların istediği bilgiler, baskılı şapka modelinin üzerine basılmaktadır. Basım işlemi için ya işleme ya da normal baskı kullanılmaktadır. Bu şekilde baskılı şapkalar istenilen adet kadar üretilmektedir.

En Beğenilen Baskılı Şapka Çeşitleri Nelerdir?

En beğenilen baskılı şapka modelleri ile ilgili bir bilgi verecek olursak, en çok kullanışlı olan şapkalar diyebiliriz. Bu tarz bir baskılı şapka yaptırmak isteyen kişiler genellikle günlük hayatta kullanılan ve uzun ömürlü olan şapka modellerini daha fazla beğenmektedir.

Çünkü bu şapkaların amacına ulaşması için uzun ömürlü olması ve günlük hayatta rahat bir şekilde kullanılıyor olması gerekir. En beğenilen baskılı şapka modelleri ise bere, yazlık şapkalar ve günlük kullanıma uygun olan modellerdir. Genel olarak bu tarz modeller kullanılmaktadır.

https://www.hasatsapka.com/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.