Pozitif Eğitim Kurumu Matematik Olimpiyat Öğretmeni Ramazan Aydın Liderliğinde Antalya'da düzenlenen Ulusal Matematik Olimpiyatları yarışmasına hazırlanan Eymen Çolak  büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 2.si olarak hem Denizli'nin hem de eğitim aldığı Pozitif  Eğitim Kurumlarının gurur kaynağı oldu.

Olimpiyat yarışmalarında yine Pozitif Eğitim kurumu öğrencilerinden Ceylin Örki Türkiye 3.’lüğü. Şerife Nursal ise Türkiye 6.’lığını elde ederek finallere katılma hakkı elde etti.

Matematik Olimpiyatlarından büyük bir başarı ile dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Pozitif Eğitim Kurumu Matematik Olimpiyat Öğretmeni Ramazan Aydın yarışmada derece alan tüm öğrencilerini tebrik ederek şunları söyledi. "Pozitif Eğitim Kurumu olarak ilk hedefimiz  öğrencilerimize matematiği sevdirmekti. Sistemli bir çalışmamızın ardından Antalya'da düzenlenen Ulusal Matematik Olimpiyatlarında 3 öğrencimiz başarılı bir performans göstererek 3 dere birden elde ederek Finallere katılmayı hak ettiler. Bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum. İnşallah finallerde de başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum" dedi.

Pisagor Matematik Yarışması Başvurusu İçin TIKLAYIN!

pozitif-egitim-kurumlari-pisagor2

pozitif-egitim-kurumlari-pisagor1