AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Kocabaş Beldesi Demokrasi Mahallesi’nde Roman vatandaşlarla bir araya geldi. Özellikle konut sorunun çözümünde elinden geleni yapacağını belirten Zeybekci’yi coşkuyla karşılayan Romanlar problemlerini anlattılar.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Romanların ardından Buldan Sarımahmut Köyünde Hıdrellez Şenliğine katıldı. 7’den 70’ye yüzlerce vatandaşın sofrasına buyur ettiği Zeybekci, çocuklar sohbet etti. Annelerin gününü kutladı, sorunları dinledi.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Zeybekci Kocabaş Beldesi’nde Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Demokrasi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Zeybekci’ye özellikle konut sorunu olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Sizin Denizli’de yaptıklarınızı biliyoruz. Bizde Denizli’deki gibi konut sorunumuzun çözümü istiyoruz. Sizin yapacağınızı biliyoruz ve sizi destekliyoruz” dediler.
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, “ Denizli’de çok daha büyük ve yıllarca kangren olmuş problemleri çözdük. Denizli’de 6000 kişinin yaşadığı bir konut projesini hayata geçirdik. Burada da aynı şekilde proje üretir ve yaparız” dedi.
“Ben sözümü canım pahasına tutarım”
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, söz verirken ince eleyip sıkı dokuduğunu ve çok çok düşündükten sonra söz verdiğini belirterek, “Bu güne kadar söz verip de yapmadığım hiçbir şey yok.  Ben sözümü canım pahasına tutarım. Bu yüzden bu konut probleminizi çözmek bize nasip olur” diye konuştu.
Kurtarıcı bekleme dönemi bitti
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Kocabaş’ta halka seslendi ve “8.5 yıllık AK Parti iktidarıyla devrim gibi yatırımlar yapıldı. Eğitim başta olmak üzere bir çok alanda adeta ülkemiz çağ atladı. Ekonomik problemlerinizi biliyoruz. Artık kurtarıcılar dönemi bitti. Kurtar bizi baba, kurtar bizi ana dönemleri kalmadı. Şimdi mikro kredilerler, benzer projelerle birlikte ekonomik kalkınma sağlanacak. Yani birlikte kurtaracağız.” dedi.
Hıdrellez Şenliklerinde ilgi odağı Zeybekci oldu
Buldan Sarımahmut Köyü’nde düzenlenen Hıdrellez Şenlikleri’ne katılan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci Buldanlılar tarafından coşkuyla karşılandı. Binlerce insanın katıldığı şenliklerde Zeybekci hemen hemen her ailenin yanına uğradı onlarla kısa süreli sohbetlerde bulundu. Özellikle küçük çocuklarla ilgilenen Zeybekci onları sevdi, fotoğraf çektirdi.
Denizli çağ atladı
Denizli Merkez’de de seçim çalışmalarını sürdüren Zeybekci mahallelerde düzenlenen etkinliklere katılıyor. Dokuzkavaklar ve Anafartalar’da vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, 12 Haziran seçimlerinin Denizli için ve Türkiye için büyük önem arz ettiğini belirterek, “ Sizler Denizli’deki değişime yakından şahit oldunuz. Denizli’nin en önemli problemlerini çözdük. Yaptıklarımız ortada. Köprülü kavşaklar, yollar, parklar, etüt merkezleri, kapalı pazaryerleri, spor salonlar yaptık. Denizli 7 yılda deyim yerinde ise çağ atladı. Şimdi  bize emanet ettiğinizi bu görevi bir leke, bir çizik  ve bir toz zerresi olmadan emanet ettik. Daha fazla hizmet için yeni yola çıktık. Bu yolda gelin canlar bir olalım diyoruz. Denizli adına, Denizli için tek olalım. Güçlü olalım” dedi.