Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin; “Genel Merkezin, bütün ülke genelinde yapmış olduğu STK’larla anket çalışması Demokrasi devrimi niteliğindedir. Denizli’mizde ki bu anket çalışması 23 Mart Pazartesi 09:00ile 17:00 arası yapılacaktır. Bunu siz basın mensupları aracılığıyla duyurmak istiyorum. Yapacağımız anket çalışmasına Sivil toplum örgütlerinin Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılacağını ve hazırladığımız oy pusulalarına en fazla 7 isim önermelerini ve hazırlanan sandıklara atılması sağlanacaktır. Bu isim belirlemede sadece aday adayları değil kendilerinin de önerebileceği isimlerde olacaktır. Yapılan bu anket çalışması Genel Merkezimiz tarafından değerlendirilecektir”dedi.

Tin; “Bu çalışmamızla bir çok partinin aday belirleme çalışmalarından farklı olacak ve Denizli’mizi temsil edecek adaylarımızın, ilimizin önde gelen isimlerinin ve STK’ların söz sahibi olan kişilerden belirlenmesi konusunda çalışmamız daha öz verili olacaktır”dedi.
Sivil Toplum Kuruluşları içerisinde Dernekler,Odalar,Sendikalar ve bir çok kuruluşumuz olacaktır.Denizli kendi adayını belirlemede söz sahibi olsun ve kimi istiyorsa onu seçsin istiyoruz.Aday belirlemede bir çok kriterlerin belirlenmesinde herkesin söz sahibi olmasını amaçladıklarını söyleyen Tin,bununda STK’lar aracılığı ile gerçekleştireceklerini söyledi.

Tin;  “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın geleceğini ve bize ulaşan bilgiler dahilin de Bakanlar Veysel Eroğlu, Nabi Avcı ve Nihat Zeybekci’ninde katılacağı programla coşkulu bir karşılama gerçekleştireceklerini  ve seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olarak Denizli’mizi ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etmemiz gerektiğini” belirtti.