Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam’a dair çok büyük hayalleri olduğunu belirterek, “Memleketine hasret olanlar ancak hayal kurabilir. Dev projelerimizle Acıpayam’ı baştan aşağıya değiştireceğiz” dedi.

Acıpayam’da Denizli İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu’nu ağırlayan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayamla ilgili çok önemli projeleri olduğunu kaydetti. Acıpayamlıların kendisinden büyük beklentiler duyduğunu ifade eden Şevkan, ikinci kez seçildiği taktirde Acıpayam’ı baştan aşağı değiştiren projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

KAYMAKAMLIK BİNASI YIKILACAK
İlk dönemde tüm zorluklara ve engellere rağmen bir çok önemli hizmette bulunduğunu belirten Şevkan, şu ifadelere yer verdi, “80’li yıllarda yapılan Özel idare binası ile çürüyen Kaymakamlık binasını yıkıp başka bir yere çok daha modern bir bina yapacağız. Kaymakamlığın bulunduğu Cumhuriyet Meydanının altını otopark, üstünün yeşil alan olacağı dev bir meydan yapacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız bir arada güzel vakit geçirebileceği bir alan olacak. 

BÜYÜK BİR MEYDAN YAPACAĞIZ
Şehirlerarası ve köylerarası ulaşımı sağlayan garajımızı Antalya Yolu üzerinde bir yere konuşlandırarak daha güzel bir garaja sahip olacağız. Bunun yanı sıra garaj içindeki adli binayı başka bir yere taşıyarak garaj alanını güzel bir meydana çevireceğiz. Hiçbir ilçede olmayan büyüklükte bir meydanımız olacak.  İnsanımızın daha fazla nefes alacağı yerler olacak. 

BİR HAYALİM VAR
Bir hayalim var. Köylülerimizin ürettiği ürünü pazarlayabileceği bir yerel ürünler hali yapmak. Yasal bir takım sorunlar nedeniyle bir türlü hayata geçiremedik. Umarım ileride bununla ilgili sorunlar giderilir. Bizde bu aşamada onun yerine Cuma Pazarı açtık. Dedik ki sadece üreticilerimiz burada ürününü satsın. 

İŞLETMECİ BEKLİYORUZ
Antalya yolu bizim için Acıpayam’ı saran bir altın kemer gibi düşünüyoruz. Göreve ilk geldiğimizde orada çukurlardan dolayı yürüyemiyorduk. Menfezleri genişleterek dolgularını yaptık şu anda alt yapısı hazır durumda.  Sadece işletmecinin oraya gelip binasını yapması kalıyor. 

BOZDAĞ TURİZMİNE DESTEK OLACAĞIZ
Acıpayamın ufkunu açacak projelerden biri de acıpayam çevre yollarının oluşturulması. Ve Bozdağ’a giden yolun bizim Antalya tarafından gelen sanayi bölgesinden geçecek olması gerçekten heyecan verici bir olay. Buradan Bozdağ’a ulaşmak daha kolay olacak.  İnşallah o yolu biz açıp Bozdağ turizmine destek vereceğiz.”