Denizli AK Parti Milletvekili Sema Ramazanoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Çameli’de AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Ramazanoğlu’nun katıldığı toplantıda referandumda ilçe teşkilatının izleyeceği yol haritası belirlendi.

Toplantıda partililerin sorularını da yanıtlayan Ramazanoğlu, Çameli halkına Anayasa değişiklikleri ve referandum sürecinin anlatılması için parti çalışmalarını anlattı. Ramazanoğlu, “Yeni Anayasa Türkiye’nin ilerlemesinin önünü açacak bir dönüm noktasıdır dedi.

BAŞARILI BİR BELEDİYE BAŞKANINIZ VAR

İlçede gezilerine devam eden Ramazanoğlu, ilçe belediyesinin2014 yılından bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla Denizli'de adından söz ettirdiğini söyledi. Çameli Devlet Hastanesi'nin yeni binasını gezen Ramazanoğlu yetkililerden bilgi alarak Hastaneyi inceledi. Hastaneden  Çameli İmam hatip Ortaokulu'nu gezen Ramazanoğlu, “Öğrencilerimiz modern bir okulda Konferans Salonuyla yemekhanesiyle modern sınıflarında eğitim görecek emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

ÇAMELİ'NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ ALDI

İlçeden ayrılmadan önce alışveriş yapan Ramazanoğlu, Manavdan Çameli'nin Domatesini ve meyve sebzelerinden aldı.  Esnafın yakın ilgi gösterdiği Ramazanoğlu, Çameli İlçesi ile başlayan gezilerine diğer ilçelerle devam edeceğini belirtti.

Denizli Referandum Anketi! Oyunu Kullan Sonuçları Gör

Denizli referandum anketi