HABERDENİZLİ.COM

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Perinçek, şuanda Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapan,Emekli Hava Tüm General Beyazıt Karataş’tan edindiği bilgileri paylaştı. Türkiye’de bulunan Amerikan üslerinde şuan 50 nükleer bombanın olduğunu söyleyen Perinçek, bu bilgiye uzun zamandır vakıf olduğunu fakat içinde bulunduğumuz dönemin hassasiyeti açısından kamuoyuyla şimdi paylaştığını söyledi. 

AMERİKA VE İSRAİL BOZGUNA UĞRADI

Amerika ve İsrail’İn ikinci bir İsrail kurma girişiminin Türkiye, İran, Irak, Suriye ve Rusya tarafından bozguna uğratıldığını söyleyen Perinçek, “Batı Asya ülkeleri birleşti Irak Ordusu Kerkük’e girdi. Amerika’nın piyonluğunu yapanlar kaçmak zorunda kaldı.  Amerika’nın planı bozguna uğramış oldu.” dedi.  

TÜRKİYE İRAN İLE DOST OLURSA KANDİL BEYAZ BAYRAK AÇAR

Türkiye’nin İran ve Rusya ile yakınlaşmasını değerlendiren Perinçek, “Kandil’de beyaz bayrak çekmeyi tartışmaya başlamıştır. Göreceksiniz önümüzdeki dönem hem PKK içinden hem de HDP içinden ‘ABD’nin politikalarına alet olduk’ şeklinde tespitler yükselecektir. Biz Vatan partisi olarak hep şunu ifade etmiştik; Türkiye ile İran birleşirse Kandil beyaz bayrak çeker. Kandilin beyaz bayrak çekmeyi konuştuğu bir sürece girdik. TSK’nın gücü karşısında bunu yapmak zorundalar.” İfadelerini kullandı. 

ARTIK NÜKLEER SİLAHLAR GÖNDERİLMELİ

Türkiye’nin çok hassas bir döneme girdiğini ifade eden Vata Partisi lideri, “Türkiye’deki nükleer silahların artık sorgulanması gerek. Türkiye’de bulunan Nükleer silahlar İran’a karşı, Rusya’ya karşı kullanılacaktır. Türkiye şuanda beraber yürüdüğü bu dostlarına nasıl hesap verecek. Şuanda Idlib’te Türk, Rus ve İran askerleri silah arkadaşı olmuştur. Biz silah arkadaşlarımıza karşı Amerikan silahlarını barındırıyoruz. Bu komşuluğa ve silah arkadaşlığına sığmaz. Bu bakımda Vatan partisi olarak Türkiye topraklarındaki nükleer silahları gündeme getiriyoruz.  Nükleer silahların dışında bizi topraklarımızdan kalkan Amerikan uçakları PYD’yi, PKK’yı koruyor. Amerika zaten açıkça ifade ediyor. PYD’ye TIRlar dolusu silah veriyorlar. 4 bin tır silah verdiler. Askeri uzmanlar 4 bin TIR silahla 60 bin kişilik bir ordunun modern bir şekilde donatılabileceğini söylüyor. Bu silahlar IŞİD’e karşı filan değil Türkiye’ye karşı kullanılacak. Bu koşullarda Türkiye’deki Amerika üsleri ve nükleer silahları doğrudan doğruya Türkiye’yi vuran silahlardır.  O nedenle başta İncirlik üssü olmak üzere Amerikan üslerinin kapatılması elzem hale gelmiştir.  Dostlarımızla ilişkimizi güven temelinde sağlayacaksak Türkiye’deki nükleer silahlar temizlenmeli ve Amerikan üsleri kapatılmalıdır.” diye sözlerini tamamladı.