Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘’Türkiye’nin kazanabilmesi için Başbakan ve hükümeti kaybetmelidir.Türk milletinin varlığını ve birliğini koruyabilmesi için Başbakan ve hükümeti sandıkta mağlup olmalıdır’’ dedi. 
MHP Genel Başkanı Denizli temasları kapsamında akşam da Anemon Otel’de sivil toplum örgütleri ve işadamları ile buluştu. Otelde bir süre dinlenen ve daha sonra yemek yiyen Bahçeli daha sonra bir konuşma yaptı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Denizli’de kendisini gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Son günlerde yaşananların ekonomik kriz olduğunu belirten Bahçeli, ‘’İşçi, memur, esnaf, köylü ve emeklilerden oluşan mağdurlar, kendi kaderine terk edilmiştir. Yıllardır işsizlik önlenememiş, yoksulluk azaltılamamış, gelir dağılımı adaletli hale getirilememiştir.Yolsuzluk ve yozlaşmalar AKP döneminde inanılmaz seviyelere gelmiştir.Merkezi ve yerel idarelerde kamu kaynakları haksız, hukuksuz, usulsüz şekilde yandaşlara dağıtılmış ve halen de devam edilmektedir.AKP iktidarı siyasi onur ve haysiyetini ayakkabı kutularıyla değiştirmiştir.Hükümet ölümcül rüşvet hastalığına baştan ayağa yakalanmıştır.Haneden mensupları, evlatlar, dünürler, hısımlar, yakınlar, uşaklar, piyonlar hepsi birden yolsuzluk kanalına düşmüşler, kutulara, para sayma makinelerine, para kasalarına sarılmışlardır. Denizlili kardeşimin bırakınız oturacak evini, bir göz yeri kiralamaya bile gücü yetmezken, bakan çocukları evlere banka şubeleri açmıştır. Denizli’nin sırtından geçinmekte, ürettiğinden çalmaktadır. Sizler gece gündüz çalışıp dişinizden tırnağınızdan arttırabildiklerinizle ayakta kalmaya çalışıyorsunuz’’ dedi.
Yerel seçimlerin hayati önem arz ettiğini kaydeden Bahçeli sözlerini şöyle tamamladı:
‘’Türkiye’nin kazanabilmesi için Başbakan ve hükümeti kaybetmelidir.Türk milletinin varlığını ve birliğini koruyabilmesi için Başbakan ve hükümeti sandıkta mağlup olmalıdır.Ve Denizli’nin artık yeter diyeceğini ümit ediyor, bunun çok ehemmiyet arz ettiğini biliyorum. Önümüzdeki seçimde, Türk kimliği oylanacak, Türkiye’nin varlık ve bekası oylanacak,Türkçemiz oylanacak,Türk milleti oylanacak, Yolsuzluk ve rüşvet oylanacaktır. Ya AKP, PKK ve BDP kazanacak ve Türkiye’yi etnik mayınlarla patlatacak ve parçalayacaklardır. Ya da Milliyetçi Hareket Partisi Denizlili kardeşlerimin ve büyük milletimin sayesinde başarıya ulaşacak, Türkiye’yi topyekûn temizleyecek ve ayağa kaldıracaktır.’’