HABERDENİZLİ.COM

MHP il Başkanı Cafer Birtürk, Genel Merkez  tarafından düzenlenecek il başkanları toplantısına katılmak üzere cumartesi günü Ankara’ya gidiyor.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin  talimatı ile toplanacak olan il başkanları, yanlarında temsil ettikleri illerin Belediye Başkan aday adaylarının listelerini de götürüyor.

1 Büyükşehir ve 19 İlçe Belediye Başkanı Aday Adayının Listesini Teslim Edecek

MHP İl Başkanı Birtürk, yarın öğleyin yapılacak toplantıda hazır bulunacağını belirterek; “Büyükşehir Belediye Başkan aday adayımız ile 19 ilçe aday adayımızın yer aldığı listeyi de  toplantıdan sonra yetkililere teslim edeceğiz.  Toplantı da, ittifak’ın ele alınacağını umuyorum.  Bunun yanında da daima yapıcı bir politika izleyen partimin, seçimlere sağduyulu hazırlanması, köy köy seçmene ulaşılması yönünde tavsiyelerin verileceğini umuyorum. 
Biz, bu konuda zaten hazırlıklı olan bir partiyiz. Biliyorsunuz ilk aday adayı açıklamasını MHP yaptı. Denizli’de her ilçede adayımız var ve iddialıyız. Üç hilal’i Belediyelere asacağız. Genel seçimlerde bunun yansımasını gördük. MHP bu ülkenin çimentosudur, sigortasıdır. MHP kadroları yerel yönetimlerde de iddialıdır. İnanıyorum en büyük süprizi biz yapacağız.” Diye konuştu.