Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’yi adım adım gezerek vatandaşların dertlerini dinleyen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarına da ziyaretlerini sürdürüyor. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Orman Bölge Müdürlüğü ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Dr. Sema Rmazanoğlu, ilk olarak Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu ile bir araya geldi. AK Parti Seçim Beyannamesi’nde orman köylüsünün desteklenmesi adına birçok proje olduğunu belirten Dr. Ramazanoğlu, "Orman köylülerimizin yerinde kalkındırılması maksadıyla önümüzdeki 5 yıllık dönemde ‘5 Bin Köye, 5 Bin Gelir Getirici Orman’ projesi çerçevesinde ceviz, badem, fıstık çamı gibi meyveli orman ağaçları dikeceğiz. Odun dışı orman ürünlerinin ekilip dikilmesi ve ürün elde edilmesi noktasında orman köylüsü her türlü desteği alacak. Ayrıca orman köylüsü sigortalı işçi statüsünde çalıştırılacak" diye konuştu. Ramazanoğlu ziyarette ayrıca Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ile yangın timini ziyaret ederek orman yangın kriz masasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TARSİM’in kapsamı genişletilecek
Dr. Sema Ramazanoğlu, daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Denizli İl Müdürü Sezgin Kutlu ile bir araya gelen Dr. Ramazanoğlu, seçim beyannamesinde yer alan gübre ve yemde KDV'nin kaldırılmasının çiftçiye bayram müjdesi gibi olduğunu belirterek, "AK Parti olarak üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimize yönelik hibe destekleri arttırılacak. Bunun yanında miras konusunda mirasçıların arazilerini daha rahat işleyebilmesi için bu konuda yeni düzenlemeler getirilerek bu arazilerin tarıma kazandırılması sağlanacak. Özellikle kış aylarındaki don olayları nedeni ile TARSİM kapsamının daha da genişletilerek üreticinin minimum zarar görmesi sağlanacak" diye konuştu. 

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı’nın öğretmeni olduğunu açıkladı 
AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ali İhsan Bozkurt’u ziyaret etti. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağcı’nın Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde eğitim aldığı dönemlerde öğretmeni olduğunu açıklayan Dr. Ramazanoğlu, kendisinden ilim adına çok şeyler öğrendiğini söyledi. Rektör Bağcı ile öğrenci-öğretmen ilişkisinin uzun yıllar devam ettiğini anlatan Dr. Ramazanoğlu, "Hocamızın o dönemlerde öğrencisi olduk. Bize verdiği ilgi, alaka ve sevgi nedeni ile onu hatırlamaya devam ediyoruz. Şu an Denizli'nin ve Türkiye'nin en değerli üniversitelerinden biri olan PAÜ’nün Rektörü olarak onunla bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duydum" diye konuştu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, öğrencisi Dr. Ramazanoğlu’nun uzun yıllar sağlığa hizmet ettiğini, şimdi ise TBMM’de Denizli’ye hizmet etmek üzere çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Öğrencim demeyeceğim, bir bilim insanının, bir sağlık insanının millete hizmet etme noktasında başladığı çalışmalarda başarılar diliyorum. Yolu açık olsun" dedi.