Bunun beraberinde ilgi çekici aktüel dizaynları ve üstün teknolojiyi kendi bünyesinde yer edinerek Türkiye’de nitelikli hizmet vermeyi kendine amaç edinen Edition Medical ürünlerine web sitesi üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.

Cilt Bakım Koltuğu Nedir?

Cilt bakımında uygulama yapılacak yere kıyasla pek çok konumda kullanılabilen koltuklar cilt bakım koltuğu olarak isimlendirilebilir. Çoğunlukla estetik merkezlerinde ve kadın, erkek berberlerinde cilt bakımı yapacak kişinin de kolay uygulama yapması için koltuğun konumlarının ayarlanabilir olması mühimdir.

Kozmetik ve sağlık dalında kullanılan birçok uygulamada cilt bakım koltuğu yer almaktadır. Aktüel ve hoş dizaynlara sahip olan cilt bakım koltuklarında baş ve ayak bölümleri yüksekliği ayarlanabilmektedir. İlaveten sedye pozisyonunda olacak biçimde de kullanılabilirler. Cilt bakım koltuklarının gövdesinde yer alan metal bölümleri bütünüyle toz boyalıdır ve sağlığa hiçbir zararı yoktur. Cilt bakım koltuklarının oturma bölümündeki sünger gerecinin de leke tutmayan ve kolay temizleme olanağı olan bir kumaş ile kaplanması epeyce önemlidir.

Cilt Bakım Koltuğu fiyatları

Şirketimiz en kaliteli cilt bakım koltukları satışı yapmaktadır ve koltukların sağlam bir imalden geçmesine özen göstermektedir. Bu nitelikli üretim uygun fiyatlar ile alıcılarla buluşturulmaktadır.

Podoloji Cihazları

Podoloji bir bilim dalı olup insanların ayak bakımı ve sağlığı ile ilgilenir. Bilim dalı olan podoloji sağlam olan ayaklarda koruyucu olarak vazife yaparken rahatsız olan ayak sağlığı için tedavi özelliği taşır. Her hastalıkta olduğu gibi ayak hastalıklarında da erken tanı epeyce önemlidir. Hastalıklarda erken evrede tanı konarak tedavi alternatifleri bahşetmek ilerleme basamağına varmadan tedbir alınmasına yardımcı olur.

Medikal ayak bakımı fonksiyonu gören podoloji cihazları sayesinde deri ve tırnak bölümlerinde ölü deriler yok edilerek bakımları sağlanır. Kuru bir biçimde cihazların kullanılması esnasında sterilizasyon prosedürü yapılmış olan tırnak pensleri ve aygıtlar kullanılır. Bu aygıtlar yardımıyla ayak bakımları yapılarak sıkıntılı olan yerlerin temizlenmesi ve iyileştirilmesi sağlanır. Kuru bir sistem kullanılarak kısa zamanda ayak bakımı sağlanıp hastalıkların önlenmesi için kullanılan medikal bir alettir.