E- ticarette 12 yılı aşan bir deneyimle kullanıcılarına hizmet sunan Penta Yazılım; web tasarım ve görsel tasarım başta olmak üzere, birbirinden farklı seçenekleri bünyesinde barındırarak faaliyet gösteriyor. Dijital çağın yenilikleriyle birlikte oluşan yeni ihtiyaçları, teknolojiyle harmanlayarak çalışmalar ortaya koyuyor. İşletmelerin ihtiyaç duyduğu özellikleri tespit ederek web tabanlı sistemler oluşturan Penta Yazılım, müşteri beklentilerine uygun içerikleriyle farkını ortaya koyuyor ve bu özelliği sayesinde İstanbul sınırlarını aşarak dünyaya kapılarını açıyor.

Penta Yazılım, kurumsal web tasarımı başta olmak üzere; web yazılımı, e-ticaret ve IdeaSoft tema tasarımlarıyla rakipleri arasında öne çıkmayı başarıyor. Web sitelerini, bilgi ve teknolojinin gücüyle birleştirerek dikkat çekici unsurlarla donatıyor. Müşterilerini başlangıçtan sona kadar her aşamada sıkı bir şekilde takip eden Penta Yazılım; kredi hesaplama modülleri, gelişmiş üyelik sistemleri ve kredi kartı ile alışveriş imkânı oluşturuyor.

“Her Çalışma Kendi Projemiz” Anlayışı

Şirket içi iletişimin önemine inanan Penta Yazılım, özel canlı sohbet yazılımı seçeneği tanıyor. Böylelikle web sitesi içinde görev alan tüm çalışanlar arasında dosya paylaşımı, etkin iletişim ve sürekli iş takibi sağlamayı kolay hale getiriyor. İletişimin gücüne inan Penta Yazılım, bununla beraber yenilikçi olmanın ve güncel olanı yakalamanın önemini biliyor. Güncelliği takip eden tasarımlarına “Her yeni çalışma kendi projemiz” anlayışıyla yaklaşan Penta Yazılım, ihtiyaca uygun ön araştırmalarını titizlikle gerçekleştiriyor.

Kurumsal web tasarımlarında ve kurumsal kimlik yaratmada, çalışmalarına firma analizi yaparak başlayan Penta Yazılım, müşteri hedeflerini en ince detayına kadar inceliyor; sonrasında tasarım yapılacak materyalleri oluşturuyor. Kurumsal web tasarım ve yazılımların yanı sıra online mağazalarda yer alacak ürünler için ürün fotoğrafı çekme ve reklam/banner hizmetleri sağlıyor. Çalışmalarının öncesinde rakip analizi ve kullanıcı alışkanlıklarını tespit etmenin önemine inanan Penta Yazılım, online mağazalardaki ürünlerin fotoğrafını teknik detaylara uygun biçimde çekiyor. Sosyal mecralarda, siteleri temsil eden reklam/banner çalışmalarıyla ise başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde de aranan bir firma haline gelmeyi başarıyor.

Ekip Ruhunun Gücü Penta Yazılım’da

Google reklamları konusunda çalışmalar gerçekleştiren Penta Yazılım, nitelikli Adwords uzmanlarının reklam çalışmaları sayesinde binlerce ziyaretçisini potansiyel müşteriye dönüştürüyor. Müşterilerle iletişim kurarken sektör dilinin karmaşıklığından kurtularak yalın bir dil tercih eden Penta Yazılım, markalaşma sürecinde ve kurumsal kimlik oluşturmada gerekli özeni gösteriyor. Google reklamları konusunda ekip ruhuna inanan Penta Yazılım, reklamlarda kullanılacak görsellerde grafikerlerin, kitleleri harekete geçirecek metinler için içerik yöneticilerinin, analiz gibi teknik işlemler için ise Google reklam uzmanlarının bilgisine güvenerek süreci bir ekip çalışması haline getiriyor.

Müşteriler Sürecin Etkin Bireyleri Haline Geliyor

SEO çalışmalarında baştan sona sıkı bir takiple süreci yöneten Penta Yazılım, ilk olarak müşterilerinin isteklerini ve firmalarının işlerini öğrenerek yola çıkıyor. Detaylı firma taramasının ardından gerekli raporlama işlemlerini gerçekleştiren Penta Yazılım, müşterilerin web sitesinde tasarımsal veya içeriğe dair eksiklik tespit ettiğinde, iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Müşterilerinin rakibi olan firmaları detaylı şekilde araştıran Penta Yazılım, rakiplerin eksiklerini belirleyerek kendi müşterisinin ön plana çıkmasına olanak tanıyor. Penta Yazılım, SEO çalışmalarında müşterilerini de sürecin etkin bireyleri haline getirerek elde ettiği verileri onlarla her aşamada paylaşıyor. Rakip analizinde ortaya çıkan veriler sonucu izleyeceği yöntemleri ve süreci, detaylarıyla müşterisine aktarıyor. SEO çalışmalarında tasarım uzmanı ve web yazılım ekibini de sürece dâhil eden Penta Yazılım; tasarım ve güvenlik endişesi yaratabilecek durumları anında tespit ederek çözüme kavuşturuyor. 

Firmalar Hem Bölgesel Hem Kitlesel Alanda Tanınıyor

Sosyal medya platformlarının her biri için farklı stratejiler geliştiren Penta Yazılım, bu sayede firmaların hem bölgesel hem kitlesel alanda tanınır hale gelmesini sağlıyor. Reklam süreçlerinin aşamaları, Penta Yazılım’ın uzman ekibi tarafından takibe alınarak detaylı bir şekilde raporlanıyor. Penta Yazılım, müşterilerine yönelik sosyal medya danışmanlığı hizmetini; ‘İçerik Yönetimi’, ‘İtibar Yönetimi’, ‘Planlı ve Programlı Çalışma’, ‘Firma İmajına Göre Strateji Belirleme’ ve ‘Dijital Pazarlama’ olarak beş ana başlıkta yerine getiriyor. Sosyal medya yönetiminde uzman ekibine güvenen Penta Yazılım, sosyal medya hesaplarının aylık takibini gerçekleştiriyor. Penta Yazılım’da, grafikerler ve içerik üreticilerinin ortak çalışmasıyla hazırlanan günlük postların yanı sıra özel günler ve hafta sonları da ilgi çekici ve yenilikçi paylaşımlar eş zamanlı olarak yapılıyor.

Kurumsal E-Posta ile Hızlı ve Sorunsuz İletişim

Penta Yazılım, her firmaya ve müşteriye ait yarattığı kurumsal e-posta sistemi sayesinde tüm kurum çalışanlarına özel adresler hazırlıyor. Bu sayede kurum içi yazışmaların daha hızlı ve sorunsuz bir süreç ile ilerlemesine öncülük ediyor. Sorunsuz ilerleyen bilgi akışının başarı ivmesini yükselteceğine inanan Penta Yazılım, kendini sürekli yenileyen e-posta sistemi ve güvenlik sertifikalarından aldığı güvenceyle müşterilerine hizmet etmeyi sürdürüyor.