Pano klimaları, panolar üzerinde yer alan soğutma sistemleri olarak birden çok alan üzerinde kullanılmaktadır. Bu alanların başında ise genel olarak tekstil sanayisi gelir. İklimlendirme cihazları arasında yer alan pano klimaları, üretim araçlarının ve elektronik ekipmanlarının ortam ve mevsim sıcaklıklarına karşı korunmasını ve olumsuz derecede etkilenmemesini sağlar.

Beklentilerin üzerinde bir performans gösteren pano klimaları, beyaz eşya endüstrisinden tutun gıda endüstrisine kadar her alan üzerinde mükemmel bir işlevsellik sağlar. Bu klimalara ait farklı çeşitler, iç ve dış mekan alanlarında da başarılı bir kullanım yapabilmenize olanak tanımaktadır. Sahip oldukları dış görünüm ise, tasarım bakımından estetik bir görüntünün elde edilmesini sağlamaktadır.

Kullanım yapılan alanlarda pano klimalarının tercih edilmesinin birçok sebebi vardır. Bu sebepleri ve pano klimalarının sağladığı işlevleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Tamamen ekonomik bir modeldir. Bu modele sahip olunması ile beraber istenen tüm verimlilik elde edilir.
  • Gerekli olan soğutucu niteliği, tek bir panel üzerinden karşılanır.
  • Gösterdiği etkili performans ile beraber var olduğu alanı homojen bir biçimde soğutur.
  • Var olan toz partiküllerini de başarılı tasarımı sayesinde yok eder.
  • Bakım ve elektrik masrafları açısından son derece düşük maliyetlere sahip olan pano klimaları, satın alma aşamasında da düşük fiyat değerleri ile karşımıza çıkar.
  • Estetik bir tasarıma sahiptir.
  • Temizlik ve bakım olarak tamamen pratik bir niteliğe sahiptir.

Bu ve bunun gibi nitelikler, pano klimaları tarafından bulundukları alan üzerinde uygulanmaktadır.

Unutmayın, kurulduğu tarihten itibaren 10.000’lerce müşterisine en uygun fiyat, kolay iade hakkı, hızlı kargo ve taksit seçenekleri ile avantajlı alışveriş imkanı sunan elektromarketim.com, tüm toptan elektrik malzemeleri ile size en uygun alternatifleri sunar.