Özkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, gençlerin daha rahat nefes alacağını belirtti. Özkan “İşini kurmak isteyen gençten, kültürel ve sanatsal etkinliklere katılmak isteyen gençlere kadar hepsine imkan sağlayacağız” dedi.

Ak Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cahit Özkan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi ziyaretlerini sürdürüyor.  Bağbaşı pazar yerinde, pazarcı esnafı ile bir araya gelen Özkan vatandaşların sorunlarını dinledi.

“BEN HEPİNİZİN VEKİLİYİM”

Özkan “ Ben inanıyorum ki 14 Mayıs’ta büyük bir farkla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden cumhurbaşkanımız olacak. Bugün burada sizlerle sohbet ettim. İsteklerinizi  ve önerilerinizi dinledim. Sizler bizim başımızın tacısınız. Beni çok sıcak karşıladınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben oy veren, vermeyen herkesin vekiliyim eğer seçilirsem yeniden olmaya da devam edeceğiz. Birlikte yürüdük, çok yol aldık, yürümeye de devam edeceğiz Allah nasip ederse” dedi.

Özkan’ın bir sonraki durağı Deliktaş ve Fatih Mahallesi oldu. Burada vatandaşlara Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nu aktaran Özkan, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Özkan “Güçlü bir ve Büyük bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“CEP TELEFONU VE BİLGİSAYAR ALMAK İSTEYEN GENÇLERİMİZE VERGİ MUAFİYETİ”

AK Parti Milletvekili ve 1. sıradan Milletvekili Adayı Cahit Özkan’ın son durağı Pamukkale Üniversitesi Kampüsü oldu. Kampüs Aknokta’da gençlere seslen Özkan “Cumhurbaşkanımız önderliğinde hepiniz rahat nefes alacaksınız. Üniversiteli gençlerimize 10 GB internet erişimi imkanı sağlacayız. Sosyal aktivitelere katılmak isteyen gençlerimiz için ücretsiz veya indirimli “Gençlik kartı” uygulaması başlatacağız. Yükseköğretimdeki öğrencilerimize 1 kereliğe mahsus cep telefonu ve bilgisayar alımlarında vergi muafiyeti sağlayacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençler içinde faizsiz kredi desteği sağlayacağız” dedi.

“TÜM İMKANLARIMIZLA GENÇLER İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ”

Özkan, genç girişimciler için Tarım Girişimcilik Bölgeleri ‘“TARGİB” kuracaklarını belirtirken, teknik destek ve ücretsiz danışmanlık hizmetleri sunacak şekilde tüm giderlerini karşılayacalarını belirtti. Özkan konuşmasına şöyle devam etti “ Gençlerimize siyasette daha fazla alan açacağız. Sporla ilgilenen gençlerimiz için “Spor İhtisas Teknoparkları” kuracağız. Kısacası mutlu gençler ve rahat bir gelecek için tüm imkanlarımızla sizler için seferber olacağız” diye konuştu.

ozkan-3ozkanozkan-1