42 yılı aşkın senedir hizmet veren Gimas firma politikası olarak ifade edilen kalite standartlarını her daim korumaya ve geliştirmeye çalışıyor. Küçük çaplı işletmelerin büyük bir firmaya dönüşümünün en büyük örneklerinden biri de Gimas makina sanayi olacaktır. Küçük üretim açısından sadece metal çelik üretimi ile ilgilenen Gimas makina bugün ise makine sanayinin hizmet ettiği tüm kollara hizmet vermekte. Bu başarıyı ise Şamil Girgin - Gimas makina tarafından bir ölçüt olarak ortaya konulan kalite standartları ve iş güvenliği politikası ile gerçekleştiriyor. Bugün için makine sanayi alanında ülkemizin en büyük ihracat hacmine sahip olan firmaları arasında bulunuyor. Ülkenin dört bir yanına hizmet götürmek için çalışma gösteren Gimas bunun için de çok farklı konumlarda atölyeler açmış. Bunlara en iyi iki örnek Gimas İzmir Gimas ve Gimas Çiğli verilebilir.

Çimento Sektörü ve Gimas

Gimas ilk kurulduğu günden beri ülkemiz için çok önemli bir sanayi kolu olan çimento endüstrisi için her türlü çalışmayı yürütmeye çalışıyor. Çimento endüstrisi için gerekli olan tüm araç gereç ile ekipman Gimas’ın kalite güvencesiyle müşterilerine ulaşıyor. Çalışmalarının en üst seviyeye çıkması için kendi içinde kalite kontrol sistemi oluşturan Gimas bu denetimi özellikle çimento alanında daha da fazla önemseyerek gerçekleştiriyor. 30 yılı aşkın bir süredir çimento sektörü içinde yer alan Gimas ulusal ve uluslararası projeler bağlamında öncü bir konumda yer alıyor. Mühendislik, imalat ve montaj alanında iş birliği çalışmaları yürüterek çimento sektörüne büyük bir ivme kazandırmakta. Çimento sektörü için gerekli olan kırıcı, delici, fırın, toz toplama üniteleri, dik değirmenler gibi pek çok ürünü üretiyor.

Gimas Kurumsal Politikası

Gimas her şeyden önce katma değeri yüksek ve ihracat potansiyeli gösteren ürünler üreterek ülkesine artı bir değer katmayı hedefliyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için de kalite yönetimini ve esnek anlayışı birinci adım olarak atıyor. Yenilikçi ve girişimci yapısı ile de her daim gelişime açık bir yapıda.

Gimas ve Çalışanlar

Gimas uzman personel istihdamına her zaman önem veren bir firma olmuş. Özellikle Gimas iş ilanları bunun en önemli göstergesi. Personel özlük haklarından vazgeçmeyen ve personel eğitimine de devam ediyor.