Plaket modelleri arasında özel kadife kutusundaki birincilik ödülü sıkça tercih edilir. Birincilik ödülünde gümüş, altın ve bronz süblimasyon baskılar yapılır. Birinci sınıf malzemesi ile özel kadife kutulu birincilik ödülünde kırmızı ve lacivert seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Son derece şık ve estetik görünen birincilik ödüllerinde mesajınızı dilediğiniz şekilde oluşturarak ödül üzerine yazdırabilirsiniz.

Plaket ödül çeşitleri arasında kadife kutulu olan plaket tercihiniz özenle hazırlanan kutusuyla derece seçimine göre yapılabilir. Birinci, ikinci ve üçüncü olarak plaket rozeti özel malzemeyle hazırlanır. Plaket üzerine derece verilir ve plaket yazısına kendiniz karar verebilirsiniz. Kurumsal ödüller arasında bulunan kadife kutulu birincilik ödülüne logonuzu ekleyebilirsiniz.

Baskı Malzemesi ile Özel Boyutlar

Plaket ürünleri arasında yer alan modellerden biri olan kadife kutulu birincilik ödülleri tercih edilebilir. Kurumsal kimliği bulunan bu özel plaket ile logonuzu baskılı bir şekilde tercih edebilirsiniz. Plaket baskı şekli malzemesi süblimasyon baskı olarak gümüş, altın ve bronz olarak tercih edilebilir. Ayrıca kadife rengi kırmızı ya da lacivert olabilir. Oldukça modern görünen ürünlerde özel boyutları tercih edebilirsiniz. Kalitesi ile farkı yaşatacak plaket modelleri uzun seneler kullanılabilir.

Özel kadife kutusundaki birincilik ödülü 15 × 20 santim boyutlarda tasarlanır. En özel boyutlarıyla plaket seçimini çeşitli baskı modelleri arasından tercih edebilirsiniz. Baskı modellerinde birincilik için altın, ikincilik için gümüş ve üçüncülük için bronz görsel hazırlanır. Kalitesi ve malzemesi ile birlikte özel kadife kutusundaki birincilik ödülünü tercih edebilirsiniz.