Koltuk, ev dekorasyonunun en önemli parçası. Bu önemli parçayı, daha şık bir biçimde seçmek ve aynı zamanda da daha kullanışlı bir şekilde olmasını sağlamak adına Belusso Mobilya, özel olarak koltuk takımı tasarımı yapmaktadır. Konfor alanlarınızın daha şık bir yer olması adına çalışan Belusso Mobilya, oturma grupları ve modern mobilya denince en önemli modellerini size özel olarak hazırlamaktadır.

Modern Koltuk Takımı Dekorasyonu

Koltuk takımı dekorasyonu, aslında en zor olarak görülse bile en kolay dekore edilebilecek mobilya gruplarının başında gelir. Geniş bir alana yayılan oturma grupları, evin ana mobilya grubu olduğu için kendi tarzına benzer bir tarz ile rahatlıkla dekore edilebilir.

kose-koltuk-5

Belusso Mobilya, oturma grupları denince ilk akla gelen koltuk takımı ve köşe koltuk modelleri için özel tasarımlar ve özel mobilya modelleri üretmektedir.

Modoko’da hizmet veren Belusso Mobilya, aynı zamanda da vermiş olduğu iç mimarlık hizmeti ile konfor alanlarınızın sadece sizlere özel olmasını sağlamaktadır.

oturma-gruplari-2

İç Mimarlık Hizmeti

Evinizde veya iş yerlerinizde yaratmak istediğiniz dekorasyon için iç mimarlık desteği almanız konusunda hemfikirseniz sizleri Belusso Mobilya mağazamıza bekliyoruz.

İç mimarlık dekorasyon proje hizmetlerini alanında en başarılı iç mimarlar ile kurulduğu günden bu güne kadar vermeye devam eden Belusso Mobilya, gerek ev dekorasyon projelerinizi gerekse de iş yeri dekorasyonlarınızı sizler için iç mimari desteği olarak sunmaktadır. Bilgi deneyimi yüksek uzman ekibi ile yeni alanlar yaratmayı amaçlayan Modoko Belusso Mobilya, iç mimari proje-uygulama hizmetlerini kişiye özel olarak gerçekleştirmektedir.

koltuk-takimi-8

Modern Mobilya Sektörünün En Çok Tercih Edilen Mobilya Firması

Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso Mobilya, ülkemizdeki istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda büyük bir vizyon ve başarı ile kurulmuştur.

Ramazan-Macit-6

Konfor alanlarındaki şık mobilya modellerinin tasarımlarının yanı sıra iç mimarlık hizmeti ile her ince ayrıntıyı projelendiren Belusso Mobilya, güvenilir kargolama sistemi ile de ülkemizin ve yurt dışının her yerine gönderim yapmaktadır.

Modoko’da faaliyet gösteren Belusso Mobilya firmasını ziyaret ederek iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.