Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur" Çavuşoğlu: "Bugünden İtibaren Atılan İmza ve Yapılan Ödemelerden Personel Sorumludur"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Adaylarının Tanıtım Toplantısı, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantıda yerel seçimlerde AK Parti adına Denizli’de yarışacak aday olarak mevcut Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın ismi okundu. Sahneye Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak çağrılan Osman Zolan'ın yanında eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ak Parti Denizli milletvekilleri, il başkanı, kadın kolları başkanı da çıktı. Hep birlikte objektiflere görüntü verildi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın merakla beklenen aday açıklaması sonrası Osman Zolan için Denizli Büyükşehir Belediye başkanı adaylığı başlamış oldu.  

AK PARTİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ZOLAN KİMDİR?

AK Parti'nin yerel seçimdeki adayları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Aday Tanıtım Toplantısı ile duyuruldu. Bu kapsamda İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Bursa, Aydın, Balıkesir, Mardin, Muğla, Samsun ve Ordu Büyükşehir belediyelerinin yanı sıra 15 ilin belediye başkan adayları açıklanmış oldu. AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı da Osman Zolan oldu.

zolan-36